Pirayee 20 günlük bebeğim grip oldu, burnu tıkalı rahat yatamıyor sürekli ağlayarak uyanıyor. Sabahtan beri sürekli emziriyorum.. ızotonik suyla temizledik ama hiç rahatlatmadi ne yapabiliriz…
sirinpatates Bizimkide 2 3 gündür oyle öksürük başladı burunda hirilti var doktora götürdüm reflu dedi. Fizyolojik serum verdi bide eğimli yatırın dedi üst bölge kafası flan yukarıda kalcak gibi. Bizimkide grip gibi öksürüyordu reflu cikti
Pirayee sirinpatates ben reflü yatağında yatıriyorum zaten, günde kaç kez fizyolojik suyla temizliyorsunuz peki. Hiç toparlamadı mi çocuğunuz
elaanrtel Benimde olmuştu sürekli serum fizyolojik ile temizledim bide çektim çok rahatlıyor günde 3 4 kez yapıyordum bide sürekli emzirdim nefes alması kolaylaşsa bile serum fizyolojik ile sabah akşam temizleyip burun aspiratörü ile çekiyorum şimdi kızım 3 buçuk aylık çok şükür gayet iyi
ayseealyaa Pirayee bızde aynı durumdayız salgın var cok kotu 45 gunluk ıkı gundur gecemgunduzum yok aglıyor uyuyamıyor serum denıyoruz aspiratör ılede alıyorum ama ne fayda yıne aynı bıde grıp gözlerıme vurdu gozlerı kıpkırmızı sıstı felan cok kotu rabbım evlatlarımızı korusun bıranonce ıyılessınler ınsallah allah sıfa versıne vlatlarımıza😭🙏
Pirayee ayseealyaa evet biz de bisey etki etmiyor sık sık emziriyorum mahvoldu göğsüm yine😕 ama onlar iyi olsun da katlanılır herşeye derdini anlatamıyor kurban olduğum , bir an önce toparlanrlar inşallah
ayseealyaa Pirayee amın ınsallah raabım sifa versun bnde butun gun emzırıyorum sagıyorum felan fılan ama hayırlısıyla geccek bugunlee