Sdanur Günaydır değerli anneler bugün kızıma ilk defa yumurta yediricem ve çok heyecanlıyım yumurtayı kaç dakka haşlamam gerekiyo ve nekadarını vermem gerekiyo beni bu konuda aydınlatabilir misiniz ☺️
Gizemnl Sdanur tam pişmiş olacak, 1/8 ini vermeniz gerekiyor yani çeyreğin yarısı😇3 gün kuralı uygulayıp zamanla arttıracaksınız miktarı
Alazcns Sdanur Günaydın, kaynadıktan 3 4 dakika sonra alıyorum ocaktan. Ilk deneme 1 çay kaşığı kadar yumurta sarısı olacak sadece. Ben bir kaç kaşık fazla yedirmistim alerjisi yok diye.kolay gelsin 💜
Aysktr Sdanur bana doktorumuz kayısı kıvamında ver demisti bende burda bekliyim henüz vermedim kabaktan basladım ben kolaya kaçtım 😄
Sdanur Peki ilk gün sadece yumurta vericez ya karışım yapmadan kıvamını nasıl ayarlıycam anne sütüyle değil mamayla besleniyo eğer anne sütüyle beslenseydi onla açabilirsiniz yazıyo her yerde
Sdanur Aysktr sıralı demiyelim de kendi doktorunuz ilk olarak hangisinden başlatırsa kimi doktor ilk yoğurt diyo kimiside sebze Ben ilk olarak sebze sonra meyve şimdide süt ürünlerine başladım
Saremmm Sdanur Canım ben yumurtayı güzelce yıkıyorum 1 bardak suya bir çay kaşığı tuz atıyorum 7 8 dk kaynatıyorum öyle veriyorum ilk verdiğimde çeyrek vermiştim yani yarısının yarısı sonra yarısı en son bir yumurta sarısı verdim 😊 şimdi pekmezle lor peyniri ile cevizle karıştırıp veriyorum severek yiyor kızım 😊
Zeynp Sdanur tam pişmiş olacak. İlk olarak 1 çay kaşığı sonra yavas yavas artırın 3 gün kuralı şeklinde. Alarjik bir bes”in. Sadece sarısı . Beyazını 1 yasından sonra verebiliyoruz. Ben kahvaltısında 2 tane bebe bisküvisi 1 çay kaşıgı yumurta sarısı 1 tatlı kaşıgı pekmez 1 tatlı kaşıgı labne ya da tuzsuz beyaz penir şeklinde veriyorum yanında da anne sütü ya da mama. Tek yumurta vernce öğürüyor o yüzden.