Erayssun 6 aylık kız çocugum var sezeryan doğum yaptım. 2. Çocuk şokumu bu bişey yazın nolr https://api.products.aspose.app/words/tr/conversion/api/Download?id=e8bd65cd-82b2-43b9-9ebb-d6b74cbf16ee%2FB5BF3CB5-B978-4597-BB2B-177EBB00DAB4.jpg
Merve-Mert Erayssun 4-5 haftalık muhtemelen benim testim de böyle çıkmıştı. Pozitif kan tahlili verin bence
Tomvejery Erayssun ayyy inanamıyorum kesin var cnm adına üzüldüm gerçekten bebegin cok kücükmüş sen acil kan ver belki dış gebelik boş gebelik felandır varsada rabbimin bir bildigi vardır bende büyük oglum 8 aylıkken hamile kalmıstım
Erayssun Tomvejery ay büyük konuştum asla büyüsün evladım önce kafayımı yedim falan dedim evde korunmaya malzeme tükenmişti o gün oda şanslı günmüş sanırım şimdi kra kara düşünüyorum acaba ilk çocugum mahrum kalırmı diye 6 aylık daha ya
Tomvejery Erayssun emiyorsa doktoruna sor sütten kesmek zorunda degilsin mahrum kalır VS deme ama anne bu zamanda cok yoruluyo kesinlikle destek yardım alman lazım esin kayınvaliden annen olsun birileri seni moral olarak beden olarak dik tutmak zorunda