Miracinannesi52 afrAybars benim bebeğime yapmıştı aşıdan geldikten sonra 1 kaşık calpol vermiştim ama ertesi gün sabaha karşı çıkmıştı hafif ilacın etkisi geçince eğer ateşi çıkarsa evde ölçüp ılık duş aldırabilirsin ateş düşürücü verebilirsin geçmezse hastaneye gidersin canım
DemirinAnnesii afrAybars aşıya gitmeden 1 çay kaşığı Calpol verdim ben 3 gün banyo yaptırmadım aşı olup geldikten 4 saat sonra yine 1 çay kaşığı Calpol verdim ve ateşi 37.3 oldu onun yukarısına çıkmadı. Bazı anneler aşı öncesi tavsiye etmiyor ama kuzenim çocuk hemşiresi ona sordum öle verdim
Ftmatc afrAybars ben aşı vurdurmadan önce parol vermiştim ateşi çıkmadı hiç 1 gün sonra huzursuz olmaya başladı sürekli ağladı 3 cu gün sakinleşti 🤗
afrAybars Demet014252 en korktuğum aşı bu ay olan aşıları 3 tane birden olunca korku sardı şimdiden inşallah kolay atlatırız canım ✨
afrAybars Miracinannesi52 haklısın kuzum ama 2 ay aşısında 3 gün banyo yaptıramıyoruz diye biliyorum ama inşallah çıkmazda hiç birine gerek kalmaz 🤲
afrAybars DemirinAnnesii calpol yok evde maalesef olsaydı eğer verecektim kuzum ✨ yarın aşıyı olur olmaz alcam eve geldiğimde ilk işim bi çay kaşığı vermek olacak inşallah
afrAybars Ftmatc parolu şurup olarak mı verdiniz canım ben calpol veriliyo diye biliyorum bebeklere parolu ilk kez duydum
Bebegimm1 afrAybars atesi olmadan ilac vermeyin her bebege ates yapmaz 2 yasina giricek bebegim hic asilarda ilac kullanmadm ates huysuzluk olmadi 38 olmadan ates dusurucu vermeyin birakin vucudu mikropla savassin ateş vucudun savunma mekanizmasi bagisiklik kazansn endise etmeyin ustunu kalin giydirmeyin serin tutun 3 gun icinde atesi cikabilir ve 3 gun banyo da yasak
afrAybars Bebegimm1 banyo yapılmadığını bende duymuştum canım zaten yarın aşıdan sonra vercem calpolu ateş olursa ama inşallah gerek kalmaz 🤲
egeveannesi1 afrAybars ben asiya gitmeden once calpol verdim bide 4 saat sonra verdim şükür cikmadi bundan sonra oyle yaparim hep 1. Ay asisinda vermemistim biraz cikmisti
afrAybars egeveannesi1 bizim 1 ay aşısında ateş olmamıştı sağlık ocağındaki ebe bu aşı ateş yapmaz demişti ama 2 ay aşısından korkuyorum 😐
Miracinannesi52 afrAybars hayır bana yaptırabilirsiniz demişlerdi canım verem aşısında 3 gün banyo yaptırılmıyor
Ftmatc afrAybars evet şurup olarak Dr önerisiyle aldım. Memnunum bebeğimi rahatlatıyor ağrısı olduğunda
Bebegimm1 afrAybars ateşten korkmayin ilk neler yapmak gerekli onuda bilmek gerekli cnku sadece ilac vermek de atesi dusurmez ben elimden geldigince ilac vermemeye calisiyrm once normal yollari deniyrm bu sayede ilacsiz dusuyor 38 den sonrasi ates sayiliyor siz dedigim gibi cok kalin tutmayin serin olsun eviniz beslenmesine de dikkat edin bir sey olmaz insallah 🌸
Almilam1 Herkeste ateş çıkıcak diye birşey yok duyduğum çoğu kişide çıkmadı hatta bizde 14 gün önce olduk 2 aylık aşımızı eve geldik sürekli takip ettim ateşi hiç çıkmadı rahat olun takip edin 38 olursa verin vücut savaşsın hemen ilaç vermeyin bence
afrAybars Almilam1 hemen vermicem kuzum zaten inşallah gerek kalmaz ama aşıdan sonra ateşi olursa vercem inşallah gerek kalmaz bizde sıkıntısız atlatırız 🤲
egeveannesi1 afrAybars 3 tane oluyor canim kolay degil bana da 1. Ay da ebe ateş yapmaz dedi ama yapti