Ygzmomm Kızlar başına gelen var mı? Ekranı kaç TL’ye değiştirttiniz ? Bana moral verin lütfen sabahtan beri yakınıyorum 😂 oğlum kırdı bu arada
Laden Ygzmomm keşbiş olsun😁 bizimkinide kızım bozmuştu oyuncak fırlata fırlata. İçindeki bir şeyi yanmıştı. 900 e değiştirmişlerdi geçen yıl. Ekran epey tuzludur🫣
Kahannesi Ygzmomm satın almakla aynı para. Televizyon tamircisine satalım dedik 50 to veririm dedi çöpe koyduk yenisini aldık
MasalsMommy Ygzmomm Ay benimkinde de ince bir çizgi var tam ortada deli ediyor beni. Bir de benim kendi suçum çocukla alakası yok kafamı duvarlara vurmuştum 😂
Ygzmomm Laden Evet 2 yere sordum 6.500 TL dedi mecbur yaptırıcaz çünkü televizyon 2 senelik ve pahalı istesekte aynısından alamayız 🥹
Ygzmomm Kahannesi Satın almakla aynı para değil ya televizyon 20 bin falan panel değişimi 6.500müş öyle konuştum 2 firmayla ama bilmiyorum daha uyguna yaptıran var mı diye araştırıyorum
Ygzmomm Noname21 ahahahha aynen birde ona sinirlenip yine bir şeyler fırlatıyor 😂 erkek çocuk evde beslenmez
Kahannesi Ygzmomm he ekranınız büyük galiba bizim 109 ekrandı ve satın alma parasıyla aynı olduğu için attık direk 😅 aynı ayda telefonun ekranınıda kırmıştı hey gidi 😅😅😅
TheMomm Ygzmomm İsmi Yağız ise normal karşılıyorum benim oğlumun ismi de Yağız kırmak için elinden geleni yaptı başaramadı şimdilik 😂
Ygzmomm TheMomm Hemen duvara as elinde ne varsa aldım zararlı şeyleri kaldırdım ama olacakya işte koli bandından oldu biz toptan korkarken 😂
Ygzmomm Kahannesi Zaten zincirleme oluyor elektronik eşyalar’ın biri bozuldumu diğerleri hisseder gibi 😂