nidas_mom Tam tarihi hatırlamıyorum ama 2 ay olacak başvuru yapalı, hala gelmedi. Hangi tarih aralığında süt teslimi yapıyorlar yada arayıp bilgi alabileceğim bir numara var mı? Nette baktım aradım bir yeri ama biz ilgilenmiyoruz dediler
TheMomm nidas_mom Yaklaşık 1 Ay önceydi sanırım belkide olmadı o kadar 8 tane geldi muhtarla bi gorusun isterseniz olmadı
Ozgdlny nidas_mom merhaba sanırım 15-20 gün önce başvurmuştuk bugün geldi karataş tarafında oturuyorum
1Mother1Boy nidas_mom Google dan süt kuzusu yazın ilk çıkana açın çocuğunuzun TC kimlik numarası ile giriş yapın ordan takip edebilirsiniz
Gzdzeynep nidas_mom bölgeye göre dağıtım günü değişiyor bize en son 1 hafta önce bıraktılar. buca tarafındayız. ama onun öncesindeki teslimatta 2 ay aradan sonra getirmişlerdi. bazen değişiyor
Meraklitaze Yarın gidip alicam bizimkini muhtara bırakmışlar zil calmiyo diye,muhtarla görüşün sizde onlarda tlf no da var dagiticilarin
Ozgdlny nidas_mom bize başvurduğumuzda 1 ay içinde gelir dediler öylede oldu.153 ü arayın ordan bilgi veriyorlar