Avcib Kızlar 43 gün oldu doğum yapalı emziriyorum kabızlık var kanama ve ağrı çok oluyor doktora gidemiyorum ne önerirsiniz
Bsraaakrs Avcib 1 yıl oldu hala çekiyorum doktor Bi krem vermişti o biraz rahatlatıyor yazayım adını Procto-Glyvenol bunun fitili de varmış sanırım oda iyi geliyormuş
EndlessLove_ Avcib bende çok çekmiştim. Sıcak su torbasına çeyreği kadar su doldurup çok baskı uygulamadan üzerine otururdum. Şişini ve ağrısını alırdı sonrasında da kabız olmamaya çalıştım günde en az 2 litre su içmeye özen gösterdim emzirme dönemim bitmeden de doktora gittim genel cerrah basur hemoroid polikliniğine ameliyatlık seviyede değil ilaçlı tedaviyle geçer dedi. Bi randevu bulsam gidecem 2 aydır bulamıyorum randevu kovalıyorum öyle
yorgunanne_ Avcib Nerde yaşıyorsunuz benimde aynı sorunum var çorumda bir baharatçı özel ilaç yapıyor 3 günde ne arı ne sızı ne kanama kaldı 🙏 emziren annelerde kullanabiliyor.
yorgunanne_ Bsraaakrs kuzum ben resim atıyorum bak orda numarasıda var İnstagram hesabıda güvenerek sipariş verebilirsin ben 300₺ yaptırdım 1 ay oldu.
Bsraaakrs yorgunanne_ teşekkür ederim bakayım inşallah herkese çözüm olur 🌸 geçerse duacın olurum valla tekrardan teşekkür ederim ❣️
Huma_kus34 yorgunanne_ ayy hafta sonu akrata gıdıcem yaparlarsa burda yaptırım yoksa bundan alırım artık tuvalatımı yapınca bırgun ağrısı gecmıyor sılıkon gıbı memeler var kocaman sözünde oylemıydı
yorgunanne_ Avcib kuzum resimli bıraktım benimde aşırı kanama ağrı kaşıntı vardı inanki 3 günde geçti memenin çekilmesi 6 ayı bulur dedi ama kanamadan ağrıdan kurtulursunuz
Yavru_kartal yorgunanne_ memenin çekilmesi derken ? Benimde öyle bi sorunum varda memeler artık dısarıda daha önce içeri giriyordu şimdi doğumdan sonra kaldı öyle acaba faydası olurmu sizindemi böyleydi son evresi sanırım doktora gitmeye çekiniyorum 🥴
OzlemMommy123 Avcib Bende 2 ay oldu doğum yapalı yeni yeni düzelmeye başladım. Çok perişan oldum. Doktora da gitmek istemedim. Araştırdıö bitkisel içerikli bi krem buldum. Anuflex diye. Çok rahatlattı beni. Birde hep şeftali suyu ve bol bol su içtim rahatlatsın diye. Şimdi geçti çok şükür.
sihirbakani Avcib sıcak su içine batikon koyup oturmak iyi geliyor.İncir kuru kayısı ve bol bol marul tüketmek,en az 3 litre su içmek,günde en az 15 dakika yürümek doktorun bana verdiği tavsiyelerdi ilaç kullanmadım.
yorgunanne_ Huma_kus34 herkes yapmaz bilmez bu karışımı bu benim attığım resimdeki Aktara yurt dışından gelen bile var herşey yapıyor ben gerçekten memnun kaldım imkanınız vars sizde sipariş verin 👍 inşallah Sizede iyi gelir 🙏 birde garanti veriyor geçeceğine dair
Mukaddes_5 Avcib ahhh ahhh neler cektim bu kabızliktan bir ben bilirim. Artik her wcvye gittigimde yurtilip kaniyordu bir okadar da acisi cok fenaydi. Her yolu denedim ilaclar suruplar .ama tek çözümü saf zeytinyağını her sabah 1 kasik icmekte buldum ama duzenli olarak. Ve birde yürüyüş yaparak