saribezlianne Merhaba kızlar. Eşim sosyal yardım destek bölümünden doğalgaz yardımı için Eylül 2022 de başvuru yapmıştı. Dün onaylanmış. Başvuru kabul edilmiştir diyor. Şimdi süreç nasıl ilerliyor? Bilgisi olan var mı?
Brutal-Betty saribezlianne bu ay yatacak diyorlar ücreti ama ne kadar bende bilmiyorum benim de onaylandı bekliyorum
Eminos saribezlianne keske bizimde onaylnsaydi yaa neden onaylanmadi anlamadim simdi de ben basvurdum ınsallah onaylanir
saribezlianne M-V-S868820 2022 şubat ayında 1265₺ gelmişti bize. Kasımda da zam gelecek diyorlar. Hiç bilmiyorum nerden kontrol edeceğimizi. Büyük olasılıkla il ilçe fatura ortalamasına bakar diye tahmin ediyorum
saribezlianne RedFlower_ eşimle birlikte geçen seneden beri başvuruyorduk sürekli reddediliyordu. Ben başvurup en son reddedilince Eşim son kez tekrsr başvurdu ve onaylandı
ozgebalc saribezlianne sadece bir kez mi geçerli oluyor? Yoksa her ay faturadan belli nir miktar indirim mi oluyor
saribezlianne ozgebalc hiçbir fikrim yok. Keşke her ay faturanın hepsini olmasa bile bi kısmını karşılasalar o bile yeterli bizim için