Birkullanici Güncel kilom 73, hamile kaldığım 63, doğuma 83 ile girdim . Yarın diyetisyenle diyete başlıyorum.varmı diyet yapan 😊
Basak23 Birkullanici doktorlar tarafından emziren anne için ilk 3 aydan önce diyet önerilmiyor canım. Bende bebeğim 40 günlükken gitmiştim diyetisyene diyetisyen sütüm açısından önermedi 3 aya kadar. Dikkat etmende fayda var:) bende 13 gündür başladım diyete bu arada bebeğim 5.5 aylık
Elly Birkullanici Emzirmiyorum maalesef :) 4 aylık şuan. Hadi hemen farkı görürsünüz umarım :) Ben 3 öğünlü bir diyetle asla veremeyen biriyim. Mutlaka erken yiyerek verebiliyorum. Çözümü tek öğünde bulmuştum gebelikten önce de.
Birkullanici Elly yaaa,bende iki öğün yiyorum yıllardır öyle alıştım ama tek öğünle de dayanamam zor , inşllah veririz hemen😊
Birkullanici Basak23 bu diyetisyenle daha öncede diyet yaptım kendisine güveniyorum sütümün azalacağını sanmam ya , sevmiyorum kilomu hiçbişey güzel durmuyor ğstümde 😥
Mihrimahim16 Boşuna kasma canım 85 kilo ile doğuma girdim 78 di kilom çocuğun peşinde koşarken 10 kilo vermişim 😂 daha da veririm herhalde yürümeye başlayınca…