_Princesmom_ Bebeğimde süt alerjisi çıktı birkaç doktora gittik fakat düzgün bi açıklama vs.yapılmadı,gidip memnun kaldığınız doktor önerisi istiyorum ??
MinikErvam _Princesmom_ camlica erdem hast dr vural kartal en once detayina kadar sorun herseye cvp verio cocuklara ve aileye yaklasimi super cok eskiden beri bildgim bi dr simdi kizimi ona gtruyorum muaneside 80 tl
Mom090 _Princesmom_ Dr Demet Başdemir Bizde alerji ile gittik başka doktora veya hastaneye gitseydik çocuğumu delik deşik edeceklerdi kan alma vs ile Demet Hanımın bir kaç yönlendirmesi ile ne ilaç ne diyet hiç birşeysiz atlattık tek geçerim bu konuda 👍🏼
Mugurs Müjgan Oral jineped kiliniği iyi bir doktor ve çok ilgili👍🏻300 tl muayne ücreti var özel sağlık sigortası geçerli
MinikErvam melooooo cdden iyi ve gecmisi zeynp kamilede dayanio illede ozelci bi dr degil mesela hastaneyi zengn etmeye cslsmio ve cdden bilgili gt gor bnce sonra fkrni yazarsn 🙂
MinikErvam melooooo ama soyle bsey var vural bey brans doktoru deil norml ccuk dr u bildgim kdaryla ama ynede bayagi bilgili
Mom34 _Princesmom_ randevu alabilirseniz Sancaktepe İlhan Varank eğitim araştırma hastanesi Emre Akkelle yi şiddetle tavsiye ediyorum. Alerji ve immünoloji uzmanı kendisi
_Princesmom_ MinikErvam bugün gittim kesinlikle dediğiniz gibi çok ilgili bi doktor ve ayrıntılı şekilde açıklıyor resmen 15 dakika muane etti bebeğimi çok memnun kaldık 👍🏻👍🏻
MinikErvam _Princesmom_ cok sevindim adiniza umarim ufakligin sorununa care bulabilmissinizdir cok gecms olsun
_Princesmom_ MinikErvam süt alerjisi var sanıyordum ama 3 tane alerji sorunumuz varmış 😔 alerjik bronşit,süt alerjisi ve deri alerjisi çıktı 😓 buhar Makinesi almamı söyledi doktor
_Princesmom_ Mom34 ben bugün sordum fakat direkt randevu alınmıyormuş çocuk doktoru yönlendirmesi lazımmış 🤦🏻♀️