Habibetlppp Kızlar acil yardım kızımı zar zor uyuttum bir buçuk saat önce uyutmasan baktım kaka yapmamıştı ne ara yaptı bilmiyorum ama suan uyuyor kaka yapmis ne yapacağım zaten huysuz akşama kadar ağladı sabaha kadar dursa bir şey olur mu
Esra26 Habibetlppp sabaha kadar öyle durmaz ki yazık olur. Pişikle uğraşırsınız daha sonra o daha kötü
Habibetlppp Adenbebi Kursad_1201 SunnyG Asyos1234 Esra26 Kahannesi Ayy kızlar şükür valla yaptım değiştirdim uyanmadı Allahım bunu da atlattım ya daha gam yemem sağolun kızlar 🤌🏻❤️
Kursad_1201 Habibetlppp ayy değiştirin yav pişik olur :( bisssssmillah de aç altını inşallah huysuzluk etmess. Bezi ne sıklıkla değiştirmiş olsam da mutlaka yatmadan temiz bez koyarım bebeklerime, size de tavsiye ederim uyumaya dalmadan hemen alttan şöyle bi göz ucuyla 👀bakıverin
Adenbebi Habibetlppp bence emzirmeye kalktığında değiştir uyanmasın anında pişik olacak değil şimdi değiştirirsen bide uyanırsa uykusu bölündü diye daha da çok huysuzlancak
Sema065 @Habibetlppp Ben bile gerildim 😂😂Ya uyanırsa ya zor uyursa 😂ben flaş açıyorum öyle temizliyorum yüzüne ışık vurmasın diye sonra hızlıca emzirmeye geçiyorum uyanmıyor
Habibetlppp Sema065 ayy bende flaşla az önce değişirdim bir yandan da dandini dandini destana söylüyorum şükür uyanmadı