Kahannesi Ayazveannesiii şehir hastanesinde emre baratalı var burdan bir arkadaşın tavsiyeile gitmiştim her gittğimse memnun kalıyorum
bombacimulayim Ayazveannesiii Soner beyi öneriyorum memorialde. Kızım doğduğundan beri o ilgileniyor . Harika bir doktor
nevakus Ayazveannesiii Zeynep Erva küçük devlet hastanesinde çok ilgili ve güler yüzlü. Bende öncesinde özele götürdüm memnun kalmadım, Zeynep hanıma tesadüf denk geldim ve çok memnun kaldım.
Ayazveannesiii Duygu38 ilgili mi nasıl biri. Şimdiki doktorumuz özel hastane olmasına rağmen çok soğuk ilgisiz o yüzden değiştiryorm
bombacimulayim Ayazveannesiii tam bilmiyorum çünkü kızım memorialde doğduğu İçin indirimli ödüyorduk şimdi de sağlık sigortası var o ödüyor. Net bir fiyat veremem o yüzden
Tombalakannesi Ayazveannesiii evsan aksit hanım medilcal palece da ben çok memnunum her şekilde yardımcı oluyor arıyorum mesaj atabiliyorum çok memnunum
Hlycngz Memorialde Melahat yeni var biz memnnz cok tatlı sevecen ilgili bi dr ayrıca soner beyde gayet iy bir dr