Meltem37 Kizlar bugun gittim doktora kaymis ultrosanla bakti kan ver dedi binbakim beta 0 100 diye 10 haftalik gebelik diyor nete bakim mumkun degil diyor normalmi doktor iyice baktı soylerdi kanamam var ninkana bakalim oyle aldir dedi kan degerlerine die amagecedem beride midem alt ust ucundaymis inmis baski yaptı icinmi bulanti sabah beri hicbisey yiyemiyorum bide uykusuzluk basim çatlıyor bi baksanız
AgentMom Meltem37 bu değerle 10 haftalık gebelik imkansız. Olsa zaten kese kalp atışı duyulur. Ama yeni oluştuysa kese görünmesi lazımdı.
duruguzel Meltem37 0 100 derken tam beta hcg değeriniz ne çıktı? Bir de spiralin kaydığını anlayıp mı gittiniz doktora
Meltem37 Aselin_annesii normlade doger ayın sonuna dogru oldum ozaman usudum adetim yoğundu ama mide bulantısı hiç olmadi suan kanamam var adetimmi demk geldi spral var diyemi ağır gecriyorum kaydigi icin bilmiyorum midem allak bullak bende şaşırdım ne alaka
Meltem37 AgentMom dimi hatta doktor iyice bakti ama niye oyle cikti anlamadim midem alt ust kananm var adetimde denk gelmis olabilir hatta doktorla hayirlisi nezamasa ozaman olsun 2. Diye konustuk gorse var derdi kese falam rahmimi gosterdi bos kanaman biter cok surmez dedi ama korktum acikcasi 0 100 deger sacma gibi
Meltem37 duruguzel ya haftalik haftalik gosteriyodu 10 haftaligin haninada 0 100 diyodu referans disi hyr kanamam coktu bide geceden beri mide bulantisi oyle bakinca kaymis dedi
marscicegi Meltem37 merhaba kaydığını nasıl anladınız, 2 gündür ağrım var batma var bende de, adetim de 6 gün geçmişti bugün geldi ndyzski, ama ağrı devam ediyor sizde ağrı falan oldu mu
Meltem37 marscicegi ufak bir ara oldu ama binanlik onemsemedim cunki sürekli oglumun peşinde haraket halindeyim adetim yada oldum sandim da kanamam oldu bilmiyorum ama adetim buyuk ihtimal kayma denk geldi oyuzden yogun oldum
minikaninannesiii Meltem37 tahlillerime baktığınızda ne yazıyor peki  Bende böyle görünüyordu
Meltem37 AgentMom bende oyle tahmin ettimde oglumda 6bin kusur falan cikmisti cunki düşük ama yinede korkuyo insan bide birden.bire gorunce sok oldum