Asyaaabal Kizlarim 1 ve 1,5 kilo dogdular. 5 aylik olmaya 3 gun kaldi. 5,500 gram ve 6,500 gram olmuslar. Boylari 58 ve 63 cm. Yasitlarini yakalamislar sanki di mi🤗 bi rahatladim mutlu oldum. Sukurler olsun. Sizde durumlar nasil🥰💘
superrrmom Asyaaabal yaaa😍😍maşallah prenseslere ben şuan 28 haftalık gebeyim ve bu aralar sürekli doğuracam hissi var şuan oğlum 1 kilo kızım 850 gr süreç nasıl oluyor çok tedirginim siz kaçıncı haftada doğurdunuz ve küvete girdiler mi
Ceren55 Asyaaabal Allah bağışlasın 🙏🏻 Allahım evlatlarımızı korusun bütün kötü şeylerden kötü insanlardan hastalıklardan nazarlardan onlar çok masum birer melek 👼🥰🧿❤️🙏🏻
1Dost Asyaaabal masallah canım benim oğlum 850 gr doğmuştu şimdi baktım 5 aylıkken 5260 58 cmmiş. Kızımda 2 kg doğmuştu 5 aylıkken 6 kg 60 cmmiş
baykuskiz_ Asyaaabal masallah 🧿 bende 31. Haftada dogum yaptim biri 1600 digeri 1900 gr dogdu. Suan 18.5 ayliklar kizim 9.5 kilo 81 cm oglum 11 kilo 86 cm 😁
Asyaaabal superrrmom ben 31 haftalik dogurdum. 32 gun ve 46 gun kuvozde kaldilar. Cok miniktiler ama simdi cok sagliklilar sukurler olsun. Bol bol dinlen. Benim gibi is guc yapma, yuruyus yapma. Kendimi hic sakinmadim o yuzden 8 cm aciklikla acil sezaryene alindim😔
Asyaaabal 1Dost premature anneleri icin gramlar ve cm ler o kadar onemli ki. Yasayan bilir. Tum yavrular saglikla ve vaktinde dogdun insallah🙏🏻