Selam herkese🌸
2 yaşına girmek üzere olan bi kızım var. Bu ara her şeyden korkar oldu. 2-3 ay önce üst katımda tadilat vardı oradaki matkap sesiyle başladı önce. Tane tane anlattım olmadı, çıktım üst kata adamları gösterdim matkap çalıştırırken olmadı, en son elime matkap alıp kendim duvar deldim göstermek için yine olmadı. Zaten alışana kadar tadilat bitti unuttu. Geçen gün bir çocuk mağazasındaki örümcek adam kostümüne taktı. Yani direkt örümcek adama taktı ondan korkmaya başladı🤦🏻♀️ Neyse anlattım, örümcek adam çizgi filmini açtım, kuzenimin çocukları var onlar da giymişlerdi kostüm onları da gösterdim, gittim mağazaya kostüme dokundurttum, örümcek adamlı çantalara dokundurtum en son dün marketti üzerinde örümcek adam olan çilekli yoğurt vardı onu aldım ona ki normalde meyveli yoğurdu hazır asla almam kendim yaparım. Bugün örümcek adamı biraz daha aşmış sayarken 2 alt katımızda tadilat başladı. Aslında dün biraz başladılar bugün sabahtan beri tam gaz devam ediyolar. Tabiki yine korkuyo🤦🏻♀️ Artık yapacak bi şeyim de kalmadı matkap videosu açıyorum, matkapı kendim çalıştırıyorum resmen evde satisfaction klibindeki kadınlar gibi geziyorum ama yok hala korkuyo. Lütfen biri bana bi öneride bulunabilir mi çünkü artık cidden çıldırıp balyozla tüm evi aşağı indirmek üzereyim🥹