Saliha03 Kızlar telefon değiştircem bugüne kadar Android kullandım ıphone alıcsz ama kararsızım hiç kullanmadığım için pişman olur muyum fotoğraf kalitesi açısından istiyorum. Öneriniz var mı bu konuda
birprensannesi0208 Saliha03 evet fotoğraf güzel cekiyor ama android uygulamaların hepsini desteklemiyor diye biliyorum özellikle müzik dinleyen biriyseniz uygulamamar pek secenekli değil
Ronron Saliha03 bence apple ben 1 senedir kullanıyorum gayet güzel ve kaliteli pişman olmazsın bence 😀
MinnakvLiva Ben bir androidciyim ama eşim hediye etti diye kullanıyorum apple sevdim yani fotoğraf açısından iyi sadece apk uygulamalar için android tablet kullanıyorum, apple pişman olunacak bir marka değil bence tavsiye ederim
Saliha03 MinnakvLiva Teşekkür ederim canım işte uygulamar müzik napıcsm bilemedim ben zaten fotoğraf için istiyorum
pogacayanakk Saliha03 tabi ki iPhone ama güncel bir model alırsanız Servet harcamak zorunda kalırsınız
Babybloom Saliha03 yılların androidcisiyim. Eşim iPhone 14proaldı hediye, valla ne diyeyim sevinemedim bile. O paraya çok daha iyi androidler var. Hediyedir diyip kullanacağım taabi ama zor geliyor. Seçme şansın varsa Huawei ’ye bir bak fotoğraf kalitesi iyidir onun da. Üstelik şarjı ve işlemcisi de iyi.
Saliha03 Babybloom Huawei şimdi kullanıyorum bende 12 pro alcam ama düşünüyorum ya o kadar verip pişman olursam zoruma gider sanırım bugüne kadar Android kullandığım için
etisekeri Babybloom sen bankacı değil miydin kuzu,telefon vermiyorlar mı zaten araba şöför vs neler duyuyoruz
Babybloom Saliha03 yani iPhone 12 pro üstüne daha kaç model çıktı. Onu almak yerine Huawei mate serisinin son modelini alabilirsin bence. İkisi de 33bin civarı sanırım. Android sevdiğini düşündüğüm için diyorum, iPhone marka değerine vereceğin parayı model yükseltmek için kullanırdım ben olsam.
Senibidasanaelikopteryokbuson Saliha03 uzun seneler androıd kullandıktan sonra apple kullanmaya basladım uc dort senedır kullanıyorum ben hemen alıstım gayet basıt ve guzel bence Cevremde androıd kullananlar alısamadım dıyıp duruyo apple ıcın ama aslında daha basıt fotograf acısındanda en guzelı benım tecrubeme gore
Deletedmom_28 Saliha03 iPhone 6 ve 8 kullandım sonra androide geçtim 2 yıl hiç sevmedim 12proya geçtim bende yeni yaparsınız bence
ilahiyatci_Mom Saliha03 7 yıldır apple kullanıyorum asla pişman olmazsınız hatta keşke daha önce kullansaydım diyeceğinize eminim
Smnl Saliha03 11 yıldır ıphone kullanıyorum arada 2 aylık android deneyimim oldu evlerden ırak 😂 ıphone candır🧡 ben SE modelini kullanıyorum fiyat performans olarak çok iyi tavsiye ederim
Tatlican Smnl Yaaa okadarda degil canııımmm 😄😄😄Bende 11yildr android kullaniyorum cokta memnunum cekim kalitesi guzel olsun diyorsanız en ust modelinin iphoneden pekte farki yoktur.eşim iphone kullaniyordu sanada alalim dedi ama istemedim şuan kendiside android kullaniyor.