hsyn Baby me sleepy ve minies hepsini denedik cok kalin geldi rahat edemedik prima kullaniuoruz zararli maddeler oldugu icin degistirmek istiyoeim bezi hemde gereksiz pahali
Sevdammm08 hsyn sleepy natural yeni olanlar gayet ince hatta primadan ona geçtik . Doğal olduğundan bambu liflerinden yapılma içi hiç sorunumuz olmadı
Hiloss hsyn prima primium care kullaniyorum hediye molfixs geldi deniyim dedim hem kalın hem bez sizdirma yapti arkadasimin tavsiyesiyle coon ve sleppy deneyeceğim ama prima kadar rahat olmaz
Meva12 hsyn bilemiyorm yani can bebeyi kullandik ilk basta berbar bir bez slewpy den cok memnunuz cok rahat ediyor belki bebegine yaramamistir
Tesbihlibebek A101 in bezini alabilirsiniz bende primanın bezini inceliği sebebiyle beğeniyordum ama çok pahalı artık yeter diyorum A101 in bezini alacağım Ablam kullanıyor çok memnun bende bi kaç kez takmıştım oğluma aynı prima gibi çok kişide memnun o bezden
cylnchngr hsyn canbebenin yeni çıkan ürünü kesinlikle primaya on basar hiç bilmeden almıştım açınca çok şaşırdım çok ince ve yumuşak
_babyyy Biz primadan Sleepy ye geçtik prima kadar ince değil ama kalın da degil aşağı yukarı aynı konfora da sahip