Zeyno1245 1 ay sonra 3 aylık olacak kızımla ucağa binicez. Bebekle uçak yolculuğu yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor. Kulakları basınçtan dolayı zarar görür mü. Tecrübeli anneler lütfen yardımcı olun
Melismetee Zarar görmez sadece inerken kalkarken emzik veya mamasını verin iciyorsauyku saatine denk gelirse süper olur gelmezsede zaten kısa suruyor ilgisini çeken oyuncaklari yanına alırsın
Zeyno1245 Melismetee sürekli emzik kullanmıyor bazen emzik midesini bulandırıyor kalkarken mama verebilirim ama inerken nasıl vericem. Evde 2 biberon hazırlasam biri kalkarken biri inerken ama mamalar oda koşullarında 30 dk da tüketilmeli yazıyo
Sebdem Zeyno1245 hosteslerden yardım isteyebilirsiniz, inişte mamanın hazırlanması için yardımcı olacaklardır
Zeyno1245 Sebdem çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı tek başıma ilk yolculuğumuz olacak oyüzden endişeliyim
Sebdem Zeyno1245 ne demek rica ederim, ben de ilk kez bu ay sonunda seyahat edicem biz de 3 aylık olduk dün 😂 mama da yemiyor bizimki bakalım benim başıma neler gelicek ama napalım kendimizi rahatlatalım bari ☺️
Melismetee Ben hazır sıvı mamalardan almıştım aptamilin onlardanda alabilirsiniz direk biberona koyup vermek için pratik oluyor ben 2 kez uçak yolcuğu yaptım birinde mama yaptık diğerinde bu dedigim şekilde yaptık daha pratik oldu