kbragoktug_ Geçen gün aradım onaylanmış 1 ile 3 u arası ödeme için bizi arayın dendi dün bakıyorum sosyal destek paketine kapsam alanı dışında falan yazıyor başvurulara baktığımda ikiside onaylandı yazıyor anlamadım bilen var mi
aktifmaya kbragoktug_ Kabul edilmiş ödeler her ayın 1 ile 6 arasında yapılıyor e devletten o zaman görünür geçen ay 6 da yattı 7 de çektim
Demet1234 kbragoktug_ kabul edilmeyen SED. Onun için gerekli koşulları karşılamıyorsunuz demekti. Çocuklar için veriliyor daha çok o yardım ve durumunuzun baya kötü olması gerekiyor onun için galiba. Aile destek paketiyle aynı değil. Aile destek paketiniz onaylanmış onaylanmayan başka bir başvurunuz
Irmakefe Benim kuzenimde başvurmuş devam ediyor yazıyormuş süreç için diger taraftada başvurunuz kabul edildi yaziyomus bana sordu ben hiç anlamamda dedim forumdaki kızlara sorim bir
kbragoktug_ Demet1234 aile destek paketim onaylanmış o ne yardımı oluyor vallahi bi anlayamadim başka başka yazıyor
Demet1234 kbragoktug_ aylık yardım oluyor ya 850-1250 ₺ arasında olan (zamlı fiyat bu daha önce 450-650 arası miktardı) işte o onaylanmış. SED yardımı da çocuklar için oluyor onların maddi manevi ihtiyaçlarını karşılayan bir yardım. O onaylanmamış galiba o daha çok sigortası olmayan ve okul çağındaki çocuklar olunca çıkıyor çok bilmiyorum ben de 😄
Cevizr46 kbragoktug_ sosyal ekonomik destek den basvurdugun iptal edilmis cnm diğer aile destekle dogalgaz yardımın onaylanmış yani kabul edilmis aile destek Kasım ayının ilk haftası alırsın dogalgaz hakkında fikrim yok