hogwarts Sünnette 2 kişi olmaya gerek var mı? Tek ben girsem yeterli olur mu? Bebegım 13 aylık ve hareketli Oradaki hemşire yardımcı olur mu? Eşim ben giremem dedi görümcem gelecek ama onu da ben istemiyorum ne yapsam bilemedim
Sevdaaaa hogwarts anne ve baba olrak girerseniz daha iyi bebeginizde hareketliymis özelde yaptircaksaniz illa ki biri size yardimci olur şayet devletse muhakkak iki kişi girin derim ben hayırlı olsun simididen
Busefee hogwarts Biz dün yaptırdık 5.5 aylık bizimki daha küçük ama çok hareketli. 2 kişi girdik ama tek girsek de olurmus zaten yardım ediyorlar orda
Umutveannesi hogwarts iki hafta önce sünnet yaptırdık ameliyathaneye almıyoruz dediler bizim de özel hastanede olmuştu. Siz sordunuz mu acaba ameliyata girebilir miyiz diye ? Bir de bizim bayıltarak yapılmıştı o bölgeyi de uyuşturuyorlar. 40ından sonra sadece uyuşturmayla yapmıyoruz demişti doktor hareketlendikleri için. Siz bunları sordunuz mu acaba
hogwarts Umutveannesi ben sordum lokal dediler valla bu soruları sormadım sadece lokal mi genel mi diye sordum hiç aklıma gelmedi açıkçası
baykuskiz_ hogwarts simdi sunnet nasil olacak lokal mi sizin mi tutmaniz lazim ? Ben 16 aylikken sunnet ettirdim oglumu 4 5 kisi zor tuttuk 1 kisi ile olacak bir sey degil
baykuskiz_ hogwarts lokalse cocugu tutmak zor oluyor dedigim gibi biz 4 5 kisi zor tuttuk. Dikisli sunnetse daha uzun suruyor bizim klipsliydi