hsyn Merhaba annelee oģlum 2 bucuk aylik uykuya bir turlu dalamiyor ve uyudugu zaman kivranip duruyo varmi yasayan bu durumi 😢😢😢😢
24_06_2019 hsyn kıvranıyorsa gazı vardır canım. Ne kadar çıkarttı desek de kalıyor. Masaj yapın uyku öncesi önce karnını övün sonra bacaklarını karnına doğru ittirin. Bi kaç kez tekrarlayın zaten çıkaracaktır
Nurdanbilen hsyn Benimde ayni şekilde 2 ay 12 günlük,uykuya dalmada güçlük çekiyor ve uykusunda sürekli kıvranıyor.yüzüstü yatırmayı denediniz mi benimki öyle çok rahat etti hemde daha kolay gaz çıkartıyor
Nurdanbilen hsyn evet evet benimki de ilk zamanlar hiç sevmemişti,bende yaklaşık bir haftadır yatırmaya başladım hafif hafif de poposuna vurunca baktım duruyor ve kolay uykuya dalıyor
Dilos123 Benimkide 2 bucuk aylik hayatta kendi basina uykuya dalmiyor sabit bi yerde dursa hemen veya maksimum 10 dk sonra agliyor oda basinda durursam basinda degil isem hemen agliyor ne zaman kendi basina uykuya gecicek cok merak ediyorum
SongulCicek Uyku çok hassas bir konu, benim kızım da doğduğundan on aylık oluncaya kadar on dakika en fazla yarım saat uyurdu, çok yöntemler denedim çok dualar ettim, ne yaptımsa olmadı, zaman içerisinde kendi kendine bir rutin oluşturdu ben, çevremdeki diğer annelere bakılırsa şuan yine uyku sorunu var ama ben eskiyi bildiğim için bana düzelmiş geliyor bin kere şükrediyorum. Fakat uyku eğitimi ile ilgli bir kitap almıştım eğitim verme dönemini kaçırmış olduk, yine verebilirim şuan 1 yaşında ama daha öncesinden zor olur. Size tek tavsiyem bebeginiz henüz küçükken uyku eğitimini iyice araştırın ve 5 aylık olduğunda hemen verin, bu ipleri sizin elinize almanızı sağlar. O düzene girdiğinde göreceksiniz hem kendinize, hem eşinize, hem de bebeginize daha kaliteli zaman ayırmış olacaksınız. Bu arada kızım şuan 1 yaşında ve daha şimdi uykuya daldı, o da uyanmazsa.. tekrar ediyorum bu iyi hali.. moralinizi bozmak için değil daha kötüsü olduğunu bilmeniz ve özellikle uyku eğitimi konusunda bilinçlenmeniz için yazıyorum bunları, umutsuzluğa kapılmayın, bunlar bir süreç ve hepsi geçecek, sevgiler