Durununannesii Merhaba kızlar , kızım 1 yaş 11 günlük mamayı azaltmaya günde bir kez vermeye çalışıyorum artık , ek gıda iyi besleniyor ancak beslense dahi sürekli mama mama deme halinde , çünkü ek gıda mama yerine geçemiyor gibi geliyor, irmikli muhallebiler yapmaya çalıştım fakat tadını sevmedi nedense yemedi bir kaç kaşıkla kaldık, aptamil in kaşık mamasını deneyeyim bi öğün yerine vereyim dedim, çok sevdi . Sizce sağlıksız mı kaşık mama vermelimiyim?
Melikeakiner Kaşık maması vermen sağlıksız değil, aptamil kaşık mamaları gerçekten çok güzel bende kullanıyorum ama. Devam sütü yerini tutmazi ek gıda yerine geçer. Mamasını vermeniz gerekir yine.
Durununannesii Melikeakiner doktorumuz mamayı günde bir kez yada maksimum 2 kez vermemizi istedi 🤦🏼♀️
aysenur06 kaşık maması verebilirisniz ama 2 yaşına kadar hala devam sütü verilmeli diyor benim doktorum . bir kez az geliyor olabilir
Durununannesii aysenur06 bende öyle düsünüyordum ama doktorumuz 1 yaş sonrası mamayı çok vermemem gerektiğini söyledi
mutludilek [bilinmeyen] ben her akşam veriyorum canım çok da sağlıklı doktorumuz bize önerdi güzel de yaradı canım
tcmedine devam sütüde önemli ama canım benim ilk kızım 18 aylık günde 500 cc aptamil içiyor ayrıca ek gıda ve aptamil kaşık mamalarından da veriyorum ben en az 2 yaşına kadarda içsin istiyorum aptamili bağışıklığı güçlü olsun diye
nagehanyorulmaz Hiç de sağlıksız değil ben de kullanıyorum doktorum önerdi hem gelişimine de faydalı tahıllı devam sütlü mama sonuçta