Gnc16 gizlilikten hiç hoşlanmıyorum eşler arasinda bence ne olursa olsun kavgada cikacaksa açık seçik ortada olmalı herşey çünkü o açıklamadan durum ortaya çıkınca daha büyük sorun oluyor güven kalmıyor .benden gizli borç yapmazsa bişey bozdurmak zorunda kalmaz borç yapacagini soylemeli odeyemediyse bozdurup oderiz.boyle şeyler basit gibi duruyor ama dozunda göre çok tehlikeli olabiliyor .bı tanıdığım eşiyle arabayı satıp parayı bankaya koyuyorlar adam bir iki bir iki çeke çeke parayı bitiriyor kadın hesaba bı bakıyor bişey kalmamış adama soruyor sözde borç ödedi lazım oldu ama kanıt yok boşandılar.annemin bı komşusu kocasının bankadan 30 bin kredi çektiğini öğreniyor neden çektin dediğinde arkadaşıma lazımdı onun için çektim cvbini alıyor üç çocukları var onlarda boşandı ama borctan değil adam böyle sakladığı için sıkıntılar başladı sürekli tartışıyorlardı millet ayırmaya gidiyordu kadın ise başladı ordan biriyle tanışmış eşini aldatti şaka gibi nasıl yaptı o kadın hala inananmiyorum.dusun ufacık biseyden olaylar nerelere geldi o yüzden eşime herzaman derim sakin arkamdan hızlı bişey yapma ne olursa olsun güvenim sarsilacagina karşılıklı konuşup tartisalim .