Zeyzey20 Eşimin oğlu çok öksürüyor ve doktora getirmiyor annesi bu gecede 2 de alıcak oğlunu eşimde işte yani şuan ona ilaç alıp yanında göndermek istiyorum annesi doktora götürecek bir kadın değil ne iyi gelir bir fikriniz var mı ? Cocuk 4 yaşında
[silindi] Zeyzey20 öncelikle içimde bir mutluluk oluşturdunuz ne güzel bir annesiniz maşallah 🥰 doğal yollarla çözmeyi denerseniz daha iyi olur mesela bal karabiber karıştırıp içirebilirsiniz öksürüğü keser balgamlı öksürük varsa batikon alıp kulak çöpüyle boğazını temizleyebilirsiniz söküp atar ve eğer annesi götürmüyorsa kimliğini rica Edip siz bari götürün geçmiş olsun
Sedaahmet Zeyzey20 cocugun ayaklarinin altina viks sürüp çorap giyip yatsın. Bide nane limon içsin. Boğazinı yumuşatir.
Zeyzey20 [silindi] çok teşekkür ederim dün gece çorba yaptim maalesef mesajınızı geç gördüm ve balla karabiber verdim inşallah biraz olsun ise yaramıştır maalesef annesi oyle bir anne değil verip de oğlunu göndermez çünkü ben ne kadar iyi davransamda oglunla inat yapıp benimle gitmesine izin vermiyor 😔
Sedaahmet Zeyzey20 cocugun ayaklarinin altina viks sürüp çorap giyip yatsın. Bide nane limon içsin. Boğazinı yumuşatir.
[silindi] Zeyzey20 Öküsürük kesilmez ilaç kullanılmaz eğer kesmeye çalışırsanız alt solunum yollarına iner ve bronşit olur.Bize doktorumuz bitkisel bir şurup vermişti öksürüğü balgama çevirdi,attı ve kurtulduk çok şükür. Kafanıza göre ilaç kullanmayın🙏🏻
Burcinersoz Zeyzey20 öksürük hastalık değil belirtidir bence çocuk niye öksürüyor önce onu bulun hastalık geçince zaten öksürmez 🤷🏼♀️
Ugggg Zeyzey20 öksürük şurubu doktora danışmadan verilmemeli hırıltılı mi normal oksurukmu bunlar önemli ayrıntılar bence ya sen götür doktora yada kadına ısrar edin götürsün