Gizemmm26 Kızlar aniden sütüm gelmemeye başladı , müthiş gelen güzel sütüm 😔Ne yapmam gerekiyor😔 bu geceyi nasıl geçirsek , mama mı versem 2buçuk aylık oğlum,bugüne dek mama vermemiştim
Ecemil2334 Gizemmm26 aynı postu bende acmistim bir hafta once🥹 cok uzucu bir durum ama gercekten sakin olum panik yapmayin sizi uzucu stres yaptiginiz birsey olmadiysa sut bir anda kesilmez. Ben daha sonra lavaboda adet olur gibi akintim oldu. Adet goruyormusunuz o sureclerde sutte azalma oluyor ondandir. Siz emzirmeye devam edin
Merve2022 Bi ara bir kere bende yaşadım o aylarda ama düzeldi benim 1 gün de , sütünüz gelmiyorsa hiç bebeğiniz aç kalmamalı süt gelene kadar vermelisiniz mama
079aslankuzusu Cogu kiside olr bendede oldu cok fazla sütüm vardı bi anda kesildi sen ona hiç odaklanmıcaksın sana tavsiyem bestlak damla al bir bardak suya 20damla dökyosn gnde üç defa iç bikça gün de anlıcaksın farkı ama bunada alıstırma kendini sık sok bebeği gögsune ver ceksin unutma uyumak dinlenmek ve mutlunolmak bebeği sık sık emzirmek süt yapar diğerleri fasa fiso tahin helvası ye su iç bol bol tamamdır gelceğine inan