Dilara1212 Merhaba anneler bebeğim 3 ay 18 günlük. Son 4 gündür sürekli ama sürekli ağlıyor. Hiç bi şekilde sakinleştiremiyoruz. Meme reddi de yaşıyoruz. Eli sürekli ağzında ve çiğnemek de istiyor. Ne uyku kaldı ne de beslenme 😔 gerçekten artık dermanım kalmadı. Bu bebeğe ne oldu ne yapabilirim bilmiyorum..
Ececan2006 Dilara1212 uyku gerilemesi 4. Ay atagi cok zor ama geciyor memede inatlasmamaya calis , inatlasinca hic istemiyorlar ya cok kucuk ama cok zekiler
Dilara1212 Linaduygu evet veriyorum. Çok hoşuna gidiyor. Hatta parmağımı ağzına götürüyor. Bende diş mi diye düşündüm ama erken gibi geldi😕
Dilara1212 Ececan2006 aç kalmasına ana yüreğim dayanmıyor. Kendisi red edince ısrar etmiyorum ama çok üzülüyorum.. çişli bez sayımız da azaldı muhtemelen aç kalıyor 😥
Linaduygu Dilara1212 hoşuna gidiyorsa damaklari sertleşmiştir zaten ufaktan hazırlık yapıyorlar. Erken diye düşünme bebekten bebeğe değişir
Mavis34 Dilara1212 3bucukta başlamıştı bizimki atak hesaplama ya bakın isterseniz ama bu belirtiler tamamen 4.ay atağı belirtisi
Dilara1212 Aysenurrt karnı yumuşacık. Burun tıkalı mı acaba diyerek yıkadık aspire ettik ama hiç bir faydasını göremedik
Mavis34 Dilara1212 be im.oglumda 36 haftalık doğdu ama 3.5 aylıkken atak başladı ve tüm ataklarini doğum tarihine göre yaşadı normal doğması gereken tarihe göre degil
Linaduygu Dilara1212 herşey olabilir ama en çok sizin tedirgin oluşunuz stresiniz etkiler daha 1hafta önce 9da bile yatmayan bebem iyi madem zorlamicam ne zaman uyursa okeyim ama odadan cikarmicam yani artık gece, gündüz zaten bir sürü yoruluyor uyarana maruz kalıyor mecbur karanlıkta tekrar tekrar denerim kulaklık takar dizimi dinlerim dediğim günden beri 9da uyuyor 😂 atağı da biz çağırıyoruz her boku biz yapıyoruz 😂
Oglusumm54 Bu ataklar ne zaman gececek yaa benim oglumda 5 aylık her atakı dibine kadar yasıyoruz sebebsiz aglamalar, hırcınlıklar , meme reddi , uyku sorunu hicbir atakı es gecmıyozz
Dilara1212 Elas_mom umarım bizim ki de diştir. Eğer bu hırçınlıklar diş değilse diş döneminde daha da perişan oluruz