Gizemm66 Merhaba İyi akşamlar Bebeğim 6. Ayına girdi doktorumuz sidefer damla başlattı Ama kullanımını pek anlamadim kilosuna göre bir damla diyor bebeğim 7 kg yani 7 damla mi vereceğim Ve 7 damlayı günde tek seferde mi alacak Sizler direk ağzına mı damlatiyorsunuz yoksa herhangi bir besinler beraber mi
findikannesi Gizemm66 evet 7 damla vereceksiniz benimde bebegim 6 ayına girdi 7 kilo 7 damla veriyorum tek seferde
bidemir Gizemm66 evet 7 kiloysa 7 damla şeklinde günde bir defa vereceksiniz ben tahta bir kaşık almıştım kaşığa damlatıp veriyordum daha kolay oluyordu
findikannesi Gizemm66 direk agzına vermeniz gerekiyor damlatmak sıkıntı olursa cay kaşıgı ilede verebilirsniz
Ececan2006 Gizemm66 benim bebegimde 7 kilo doktor 10 kg ya kadar 0,5 ml dedi zaten icinden cikan damlalikta 0,5 yaziyor, fakat mutlaka buzdolabinda saklanmali ilacin kutusunda da 4 derece buzdolabinda saklayin yaziyor zaten
Gizemm66 findikannesi Aç veya tok farkediyor mu acaba Birde buzdolabında saklayınız diyor ilk verirken soğuk olmuyor mu
findikannesi Gizemm66 ben genelde emzirdikten sonra veriyorum oda sıvaklıgında duruyor benim damlam açıkca 25 derecenin altında
Ahsenk findikannesi iki beslenme ortasında verilmesi gerekiyor demir süt ile birlikte verilince emilimi azalıyor