Deletedmom_27 Kızlar 27 sinde o 28 de elektrik onaylanmış ama ptt ödemelerde çıkmamış ne zaman çıkar nasıl çekicez parayı bilgisi olan var mı kaç ay sürecek bide Elektrik faturayı mı götürcez parayı ayrı mı verecekler acaba
Zahire38 Deletedmom_27 bende burda bekliom elektirik yardımı banada çıkmış ödeme hazırdır diyor ama nasıl oluyor bilmiyorum
Doruk1-Arsen Deletedmom_27 elektrik için parayı çekemiyorsunuz faturayı götürüp ödeme yapıyorsunuz farkı varsa onu ödüyorsunuz elden vermiyorlar parayı faturadan düşüyor
mertinannesi_ Deletedmom_27. Üç kere başvuru yaptım hiç biri kabul olmadı ıkı gun süreç devam ediyor yazıyor üçüncü gün kabul edilememiştir yazıyo kafayı yicem ya
Aryemarev Zahire38 faturayi ve kimliginizi alip gidiyorsunuz pttye. Faturayi verirken yardim indirimim var diyorsunuz kimlik istiyorlar onu veriyorsunuz hallediyorlar
Deletedmom_18 Doruk1-Arsen her ay mi olucak bu uoksa son odeme tarihi bende 01 02 2023 tarih yaziyor o zaman kadar mi yardim alabilecegim elektrik
Deletedmom_27 mertinannesi_ benimde 2 kere reddedildi bunu annem için yaptım ilk babamın e devlette yaptım reddedildi annemde onaylandı
NeseA Vallah 4 çocugum eşim asgari ücret aliyor evim yok bana çikmadi burda evi arabasi olana cikti gercekten zengine veriyorlar yardım
twinshomedesing Fatura götürmene gerek yok canım abone numaranı yaz bi kenara kimliğinle git aboneye ait faturayı elektırık desteğimden ödeme yapmak istiyorum de o sekılde yapıyorlar. Nakit çekemiyorsun her ayın 1 inde fatura ödemen hazırdır yazar
Elifbeybi twinshomedesing merhaba elektrik desteği bana da çıktı ama ben 2 çocukla çıkamıyorum eşim benim kimliğimi alıp yatırabilir mi acaba
Angel_A twinshomedesing bizedr çıkmış ama ben basvurmadim elektrik için başka bişey için başvurmuştm elektrik çıkmış anlamadım nasıl oldu
Angel_A Deletedmom_27 siz elektrik yardimi icinmi başvurmuştu uz biz yardıma başvurduk elektrik yardimi çıktı nasıl oldu anlamadım
Storymoon Deletedmom_27 benimde redetmişler eşim tek maaş hep bu evi arabası olana çıkıyor galiba bu hükümeti allah bildiği gibi yapsın…
Birdunyabircennetannesi Deletedmom_27 Neye göre onaylanıp reddediliyor anlamıyorum. Ne sigorta var ne eşim çalışıyor evde gelir yok araba ev yok üzerimize ama red gelmiş yani çok saçma anlamadım bari sebebini yazsalardı🤷
Elifbeybi Birdunyabircennetannesi bazı kisiler 2.-3. başvuruda çıktı yazmışlardı sizde tekrar başvurun inşallah çıkar 🙏🏻