Birdunyabircennetannesi Yani neden kabul edilmemiş anlamadım 🤷 Neden kabul edilmiyor mesela bilginiz var mı?
2-prensesannesi Birdunyabircennetannesi benimde kabul edilmedi ev yok araba yok kiradayız ama muhtaç olmama nedeniyle yazılmıs hayırlısı olsun
Biricik_11 Birdunyabircennetannesi Siz tekrar başvuru yapın Ben 3 kere başvuru yaptım red edildi ondan sonra eşimin adına başvuru yaptım kabul edildi🙄
ML_11 Birdunyabircennetannesi ya kızlar şimdi girdim e devlete de elektrik başvurusu ödeme hazırdır 173 tl diyo nedir bu bilgisi olan var mı
Birdunyabircennetannesi 2-prensesannesi Evet bizde de öyle. Eşim çalışmıyor şuan sigorta yok ev yok araba yok. Yani sebep ne peki? Ne gördüler de kabul etmediler. Güya yardım devlet çok güzel almasına alıyor vermesine vermiyor sağolsun !
Birdunyabircennetannesi Biricik_11 Yav zaten 2 ayda cevap geldi verecekleri yok bunların ne görmüşler de red gelmiş acaba??
Biricik_11 Birdunyabircennetannesi Kurayla çeker gibi veriliyor senin ismin ne zman çekilirse sen şansını dene yine de
mervekarr Biricik_11 kurayla olduğunu çok düşünmüyorum arkadaşıma 2 kere peş peşe çıktı sigortası da vardı çalışıyordu
Biricik_11 Birdunyabircennetannesi Öyle gerçekten ama sistem çok yanlış Bende kiradayım üzerimize bişey yok ama 4. başvuruda kabul edildi şansa
M-O-D-A ML_11 PTT den elektrik faturasını ödeyebiliyorsunuz her ayın 1 inde yatıyor kaç kişilik aile iseniz miktarı ona göre belirleniyor 4 kişilik aileye 216 TL alıyorum ben
Esma53 ML_11 sosyal yardım alanlara elektirik yardımı da veriliyor artık. Faturanla kimliğinle gidiyorsun vezneye veriyorsun hesabına yatan miktar faturada dusuluyor kalan fatura borcunu ödüyorsun böyle imiş
Biricik_11 Birdunyabircennetannesi 4. başvuru 20 günde belli oldu red edilenler hep 1 ay sonunda red ediliyordu
Angel_A M-O-D-A siz elektrik içinmi başvurmuştunuz biz başka bişey için başvurmuştm elektrik yardimi çıktı nasıl oldu anlamadım
M-O-D-A snowflake aile ve sosyal yardımlara girip sosyal ve ekonomik destek başvuru var ordan yeni başvuru yapabilirsiniz onaylanması biraz zaman alabiliyor ama inş çıkar
DamlaTa Birdunyabircennetannesi bende sosyal yardıma 18 ağustosta başvurdum, süreç devam ediyor diyor.