1Kolikannesi memnun kaldım hemen soyle paylasayım gogus sırt kulak burun bogaz muaynesı yapıldı bogazları beyaz bıraz de ama oglum asla hasta belırtısı yoktu zaten burnunun etlerı buyuk ve bı tarafında kemık egrılıgı var tamamiyle alerjık bı oglum var bagısıklıgını guclu tutmalısın dedi agız akıntısı ve agızını gevelemeai gece reflu olabılır dedi paketli gıdaları kesınlıkle yasakladı cıkolata ve kakao tarzı seyler yasak süt verme dedi süt ürünlerinide kendım alıp yogurt ve peynır yaparsam arada verebılırsın dedi bi tane ılac verdı vitamın bitkiselden olusan alerjı ılacı verdı corek otu yagını balla beraber ver dedi mıde ıcın ışac yazdı ama bak cok agızını gevelıyosa al ver dedi kecıboynuzu pekmezı ve probıyotık yazdı kemık suyu sebze ve lıflı gıdalarla besle dedi aksam yemek saatını one cek ve yatmadan once yemek degılde daha cok muz patates puresı gıbı tok tutacak seyler ver dedi eger bu dedıklerime dıkkat edersen hem burnu rahat eder sorun teskıl etmez dedi yoksa bu alerjı ye dıkkat etmessen ilerde astım bronsıte kadar gıder dedi