Sedakapln18 Kasim 5 inde 3 aylık olcak şimdiye kadar güzel emiyodu ama son 4 gündür emmiyo napacagimi şaşırdım. Açlıktan ellerini battaniye yi emiyo ama memeye yaklastirdigim an çığlık atiyo. Bianda böyle değişti çok üzülüyorum bi akıl verin 😢😢
besyig Sedakapln18 benim kuzumda tam 4 aylık olunca bunu yapmıştı meme reddi yapmak istemişti sadece uyku arasında emerdi gün içinde çok az emerdi bende meme reddi yapmasın diye sürekli ısrar etmedim kucağımda gezdirerek emzirdim ve gece sürekli yani 1 saatte bir hafif uyandırıp emzirdim gece çok emzirmeye gayret ettim o ay ne kilo verdi ne de aldı ama meme reddi yapmadan atlattık her bebekte oluyor bu zorlama sadece açılmasını bekle ve ben çıngırakla ses çıkartıyordum onu dene sese odaklanıp emiyordu
Bircicekannesiii besyig Sedakapln18 arkadaşın dediği gibi sakın ısrar etme canım bende yaşadım kafasını falan getirip zorlama geçiyor hepsi inan uyku aralarında emzir öyle yaptım sonra bazen yatarak verdim derken 1 aya yakın 3 aylıkken yaşadım Şuan 5 aylığız maşallah çok güzel emiyor o yüzden geçiyor gidiyor o an ısrar etmemeye onda kötü etki bırakmamaya çalış ki inatlaşmasın küçükler ama baya akıllılar 😅🥲
Bircicekannesiii Sedakapln18 Birde pozisyon değiş baktın kucakta istemiyorsa yanına yatağa uzan ver yada gezdir ver ama dediğim gibi ısrar etme canım istemediği an bırak uykularında emzir 🌺
Annecik34 Sedakapln18 3 buçuk aylığız bizde şuan öyleyiz çok az emiyor ısrar etmiyorum etsem zaten bağırıyor ağlıyor ama çok acıkınca emiyor … ya doyduğunun farkında oluyor acıkmadan içmiyor sanırım şuan böyleyiz geçer inşallah
Sedakapln18 Bircicekannesiii çok doğru söylüyorsunuz ben ısrar ettikçe iyice çekti kendini emmek istemedi bakalım dediklerinizi uyguliycam inşallah geçici bi süredir ama bu sırada sütüm kesilir diye korkuyorum
liyaveannesi_ Evet meme reddi yapıyor benim kızım aylarca yaptı bende ayakta gezdirerek emzirdim hep uykusunda emzirdim sağdım içirdim arada mama verdim bi süre sonra tuttu yine. Bu aylarda sanırım gazdan yapıyordum gaz olunca emmek istemiyor sanırım
MomofGok Sedakapln18 alerji durumunda da bebekler emmek istemeyebiliyorlar. süt ve süt ürünleri alerjisi olabilir. Sizin yediğiniz süt ürünleri kendisine alerji gaz yapıyorsa emmek istemeyebilir doktorunuza danışın isterseniz.
Bircicekannesiii Sedakapln18 Kesilmez canım uyku aralarında emzirdikce bide sağım yap derim ben yapıyordum hatta sağdığımı tatlı kaşığıyla verip öyle destekliyordum
Sedakapln18 Eymen7272 sütüm baya çekildi ama resmen 4 gün öncesine kadar nasıl doluydu şimdi göğsüm boş resmen hissediyorum buda beni daha da üzüyo 😢