merveck Soru başlıkta kızlar bu aralar kitap okumaya başladım güzel begendiginiz roman isimleri nelerdir tavsiye
Purposeless merveck Sarah Jio kesinlikle okumalisiniz Agapi Böğürtlen kışı alıp götürüyor başka diyarlara
sakinolpelincim merveck khaled hosseini kitaplarını seviyorum ben. Hatta uçurtma avcısının filmi de yapıldı. Canan Tan da fena değil Piraye fln güzeldi. Birde Tess gerritsen son paramda olsa kitabını alırım ama o Doktor ve tıbbi gerilim yaziyor cesaretin varsa cerrahdan başla 😰 o kadar çok kitabı var ki bazılarını unutup 2 defa almışım hala yazıyor. Birgün emekli olunca kitapları tekrar baştan okuyacağım 😬
Prensescilek Yagmur1c canan Tan ’in nerdeyse bütün kitaplarını okudum .,tema genelde hep aynı değil mi sizce de ? Sanki aynı kitabı baştan okuyor hissi veriyor 😄
Yagmur1c Prensescilek evet geneli öyle 5 6 kitabını okumuştum ben çok beğenmiştim onları okuduğum zaman lisedeydim gerçi 😀
Mrvgkn Badem Ağacı Filistinli bir çocugun yaşadığı hayatı anlatıyor daha yeni bitirdim ben beğendim 😌
Esra_Deva Gerçek hayat hikayelerini severseniz eğer Osman Balcıgil’i şiddetle tavsiye ederim. Ela gözlü pars-Celile (Nazım Hikmet’in annesinin hayatı) Yeşil Mürekkep (Sebahattin Ali’nin hayatı) Afife (Afife Jale hayatı) İlk aklıma gelenler şu an..
Aslihn0707 merveck ahhh önceden ne kitap okurdum şimdi elime alamıyorum yaa. Sarah jo nun kitaplaru ucurma avcısı Piraye ilk aklıma gelenler
Sontvbukucu merveck suç ve ceza favorim. 3 kez okudum. Elimde olsa tekrar okurum. Birde boleyn kizi serisi cok iyiydi.
sakinolpelincim merveck çok kitap okuyan bir kitapseversen klasikleri de oku sefiller, suç ve ceza, Madame bovary Ama yeni başladıysan Stefan zweig kitapları hem çok kısa hemde değişik ilgini çekebilir.