Cyabanova Kızlar adetim 10 gün gecikti pre. ile korunuyoruz bir kaza olmadığına eminim ama geçtikçe şüpheye düştüm sonuncusunu bugün olmak üzere 3 kez test yaptım hepsi tek çizgi yani gebelik yok ama inanılmaz bir baş dönmem ve mide bulantım var adet olamadım diye mi böyle oldum sizce
iffet Cyabanova benimde 3 gün gecikti bende korkuyorum ilk hamileliğimde testler negatif çıkmasına rağmen kan testinde pozitif çıkmıştı o yüzfen test yapmadım devam ederse bu durum banada hastane yolu gözüküyor…
Kder01 Cyabanova benim de 5 gün gecikmem var bugün test yaptım negatif çıktı ama korkuyorum hamileysem diye 1 hafta olsun hastaneye gitmeyi düşünüyorum bende bakalım hayırlısı ama sanırım herkeste adet gecikmesi olmuş bu ay
Glsheker Cyabanova Benimde bir hafta gecikti test yaptım negatifti.Mide bulantısı,ishal, ağrılar bir sürü şey yaşadım.Cok şükür oldum da rahatladım.Bu ay herkeste var bı sıkıntı havanın dengesizliği bize de vurmuş 😓Allah isteyenlere nasip etsin 🙏
Belisim Benim de adetim gecikti 2 kez test yaptım negatifti her hangi bir belirti de yok hastaneye gitmeye korkuyorum yine de bende şurada bekleyim
Cyabanova iffet ilk hamileliginizde adetiniz geçtikten kaç gün sonra test yaptınız? Benim artık 10 gün geçti gebelik olsa kesin çıkardı diye düşünüyorum
iffet Cyabanova 4-5 gün geçmişti ilk teste 9 güne kadar yaptım en son çıkmadı kan testi verdim orda çıktı bilmiyorum herkesin farklı olabilir, inşaAllah düşündüğümüz başımıza gelmez
Cyabanova iffet çok ilginç böyle birşey ilk kez duydum kızımda günüm geçtikten 3-4 gün sonra testte çift çizgi çıkmıştı
civcivannesi_ Benim bu ay adetim 1 hafta gecikti öyle adet oldum gecen ay da 1 hafta erken olmuştum. Doğum sonrası adet düzensizliği uzun süre oluyor
Cyabanova civcivannesi_ bebeğim 8 aylık bu aya kadar hep düzenli geldi. Adet gecikmesini testlerden sonra artık gebeliğe bağlamıyorum da bu bulantı baş dönmesi neyin nesi onu anlayamadim