ELaaaedaa Kızlar bebeğimde kusması hep var ama bugün kusuyo biraz daha fazla oldu su gibi karışık anlamadım
TheBaby ELaaaedaa Sadece su kusarsa midesini üşütmüş demektir. 1 çay kaşığı nane limon anında kesiyor
Bsrasndl ELaaaedaa 7 aylık bebeğim sürekli kusuyor ne yerse yesin doktor reflusu olduğunu söyledi ve ilaç verdi şükür şu an gayet iyi belki reflusu olabilir
ELaaaedaa TheBaby önceden kusması vardı zaten mama içiyo sürekli kusması oluo bu biraz su ile mama karışık gibi şeffaf kesik böyle
ELaaaedaa TheBaby nane limon nasıl yapayım bi sıkıntı olurmu acaba 5 aylık beneğim bugün su gibi kusuyo en azından oturur midesi biraz
Alyaminel Geçen hafta bizde de vardı sürekli kusuyordu 17 aylık kızım doktora götürdük ilaç verdi kusma bitti yan etki olarak isal başladı tekrar götürdük bu sefer başka ilaç verdiler ama acilde çok fazla çocuk kusma sebebiyle gelmişti
ELaaaedaa TheBaby ya oturduğumuz yer ilçe burdaki doktorlar da bişi bildikleri yok bende eczaneden kusma ve reflü ye karşı bi ilaç istedim bitkisel gastroruss baby diye onu kullanmayı düşünüyorum
TheBaby ELaaaedaa Reflüsü varsa onlar hiç bir işe yaramıyor. Dene anlıycaksın. Aptamil Ar mama en iyi reflü maması onunla geçiyo
TheBaby ELaaaedaa Canım suyu kaynat az bişey olsun su. 1 çay kaşığı nane 1-2 damla limon 5 dk demlensin. İnce bişeyle süz suyunu 1 çay kaşığı ver. Bana doktor öyle söyledi. 2 kaşık günde en fazla. Ama hher seferinde taze hazırlanmalı
ELaaaedaa TheBaby bugün doktora götürdüm soğuk almış az bişi dedi bana dıo daha kötü olursa getir dıo yani benim önlemem lazım kötü olmasın diye bugün de su gibi kustu az bişi