Eyllkck Bebegm 3 aylık bugüne kadar yanımda anakucagında uyudu geceleri. Artık sepet besıge koysam diyorum ama dönmeye başladı bişey olurmu gece sepet besıgınde uyutsam? Döndüğü için korkuyrom
Ayseciginannesi Eyllkck ben dogdugundan beri sepet besikte yatirdim. Besigin icine babynest i koydum, babynestin kenarlari oldugu icin puf puf da olunca icine çoktugu icin donemio
Babe Eyllkck Ben dogdugundan beri sepet besikte yatiriyorum yatagi sert zaten bi sorun yasamadik cok sukur.Kizim 8 aylik
Deletedmom0510 Eyllkck dogdundundan beri sepette yatıyor bi sıkıntı yaşamadım 3 aylık benim oğlumda https://m.n11.com/v-mamma-sepet-besik-P371315835?renk=Beyaz&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI35i9he7B5AIVj5QYCh2qMwcmEAQYASABEgJwtPD_BwE
SukranUras Eyllkck 1 haşıba kadar sepet beşimte yatyı oğlum. Neden dönmesi sorun olsunki korkma ve dönmesini de engelleme
SukranUras Nilebru bizimki emeklemeden yürüdü o yüzden o sıralar pek ayağa kalkma taraftarı değildi 😀 şimdi 18 aylık park yatağa geçtik üst kademede yatırıyorum ama bizi yatağımızın tam dibinde yatağı diğer tarafta da 1 karış mesafe ya var ya yok o yüzden ayağa kalksa da sorun olmuyo ki yine de kalkmıyo zaten dizlerinin üstüne kalkıp anneeğğğ gakk diye beni uyandırıyo 😊😊
Bebeminnie Eyllkck 6 ay sepet beşikte yattı kızım Sonra tutunup kalkmaya başladı tehlikeli olduğu için kaldırdm, ama ilk 6 ay cok rahattı hiç tehlikeli bi durum olmadı