Sssdt Kızlar bır ay asısı vurulacagız yarın. Ne gibi bi yan etkisi oluyor korkuyorum da. Zaten kolik bi bebeğiz
Zumra_Fatma Sssdt biz olduk 1 ay once cook huzursuz oldu bildigin kolik gibi agladi benimki calpol diye surup aldi eşim oyle sakinlesti cok huzursuz oluyordu uyumuyordu emmiyordu surubu icti 1 çay kasıgı sakinlesti
balkaymak__ Sssdt hiç bişey olmuyor ilaç vs.vermeyin ateş felan kesinlikle olmuyor bu aşıda önemli olan 2.ay aşıları onlarda ateş ve yan etki oluyor
Umayinannesi21 Sssdt 1.ay aşısının yan etkisi yok benim kızıma biraz uyku yapmıştı o da 3 4 saat kadar bişeydi sanırım korkmayın 2.ay aşıları biraz zorlu geçiyor
Dolun Hiç korkma canım bişey olmuyo ama geldikten sonra aşıdan birazcık kalpol ver fazla değil doktor öle söylemişti 3-4 saat uyutuyo sadece
omerogundur Zumra_Fatma benim de 1.ay aşısını oldu ve çok huzursuz uyumuyo hep emmek istiyo ne yapsam uyumuyo hep agliyo ne zaman geciyo acaba
Sssdt Umayinannesi21 2. Ay asısı gozuku fazlaca korkutuyor 😥 ne gobı etkı yaptı szde. Nasıl bı tedavi uyguladınız
Umayinannesi21 Sssdt 3 aşı birden yaptıkları için biraz sancılı geçiyor benşm bebeğime ateş yapmadı ama çok ağladı aşıdan 3 4 saat sonra sancıkı ağlamaya inlemeye başladı 1 çay kaşığı calpol verdim
Lina11 Sssdt hepatit b aşısı olacaksınız. Bu hepatit b dediğimiz aşı doğumda 1.ayda ve 6.ayda yapılıyor. Endişe etmenize gerek yok bebeğiniz zaten bu aşının 2.dozunu almış olacak