Ahmetefeygmr Kayserili anneler hangi hastanede sezeryan doğum yaptınız epudral varmı bide ne kadara yaptınız ?
Mhtp557 Ahmetefeygmr ben hüma da yaptım pis bi hastahane hiç tavsiye etmem kokuyor hastahane ama Erciyes Kartal Zerrin gezgin öneririm iki kızımıda onda yaptım 3. De cok yoğun olduğu için bi türlü gidemedim kısmet olmadı
Ygmrklc Bende acı badem de oldum Fatma Kutlusoy doktorum ismi sezaryen oldum çok güzel geçti tavsiye ederim 6 bin di galiba şimdi ne oldu fiyatlar bilmiyorum
Sarekus Aman ben sehir hastanesinde yaotım bir ay önce mecburi sezaryene döndüm son anda gece nöbeyçi doktor yaptı ama Allah razınolsun cok güzel yaptı dikişlerim de çok çabuk iyileşti izi cok az kaldı 40 gün oldu özelde olup bu kadar iyi olmayan cok var
Ahmetefeygmr Mhtp557 ben oğlumuu hümada suat beyde doğum yaptım çok memnun kaldım ama epudral anestezi olmadığı için ikinci doğumumu farklı bi hastnede düşünüyorum epudral yapan bi hastane doğum fiyatlarını merak ettin
Mhtp557 Ahmetefeygmr doktorlarda sıkıntı yok hastahane çalışanları işini yapmıyor enfeksiyon kapıla bilir
Ahmetefeygmr Mhtp557 1 yıl önce doğum yaptım ben gayet temizdi ama boşluyor olabilirler işlerini şikayet edin bence hastaneye