Gamzedagyeli duyguallibayer 1 hafta sonra 3 aylığız inşallah. Sütüm yetersiz olduğu için günde ½ sagabiliyorum ağırlıklı olarak mama veriyorum 120 CC anca doyuyor. Sütümde bazen 60 CC bazen 90 CC çıkıyor oda olursa. 😔
charlotte duyguallibayer 60 cc veriyodum ben 2-3 saatte bir sağarak. Premature dogdu ama o yuzden belki kiyas olmayabilir. Gunduz sagarak veriyorum gece emziriyorum
duyguallibayer charlotte ben 90 veriyorum doymuyo mama da icirmeye calisiyorum istemiyo doymamasi normal mi diye cok merak ediyorum acaba yetersiz mi besliyorum diye 🥹🥹
duyguallibayer Mcnkarsel sonradan buyudukce sutunuz artti mi? Sagmada sut artiyor mu merak ediyorum da.
duyguallibayer Gamzedagyeli keske mama verebilsem Alerjik bir bebek ve alerji mamasini sevmedi icmiyor dua edin ki karni doyuyor hic uzulmeyin 🥹🙏🏻
Mcnkarsel duyguallibayer artıyo ama düzenli sağım bol su şart. Özellikle gece bir kere mutlaka sağım yapmak lazım gece 2-5 arası sağım yada emzirme sütün baya cogalmasını sağlıyo.
smyra102030 duyguallibayer sütüm sağdgmda coktu gelıyodu ya da ben ole sanıyodm sağmayı bıraktm emıyo artık stok yapamyrö cıkmıuo mesela demek komple içiyo emzırrken sağmak süt artırır dyolar