ececelikk33 Kızlar selam. İçeriği tamamen doğal ama güzel kokulu bildiğiniz kullandığınız deterjanlar var mı? Ben dalin kullanıyordum alerji yaptı 👎🏻 değiştirmek istiyorum kararsız kaldım ne alacağım ??
agacsizkoala ececelikk33 hacı şakir , bu kadar eski markaysa vardır bi nedeni diye hamileliğimden beri onu kullandım
birtutambilgi Asil0622 hangisi acaba ben de kullanıyorum fakat hiç güzel kokmuyor sanki makinede günlerce unutulmuş gibi kokuyor
Asil0622 birtutambilgi yumuşatıcısi ile kullanıyorum hiç kötü kokmuyor belki tek kullanıyorsaniz öyle koku veriyor olabilir kokusu pek yok bebek kokuyor hep kıyafetlerimiz ☺️
Kplnnn ececelikk33 dalin çok kokuyor aşırı parfümlü. Doktorumuz bize neyle yıkarsan yıka ama çift durulama yap demişti ben öyle yapıyorum oğlumun kıyafetlerine. Makina bitincr tekrar durulamayı açıyorum
meg2022 ececelikk33 ben siveno kullanıyorum içeriği tamamen temiz çok memnunum alerjik bebek bende alerjik astım hastasıyım hiç problem yaşamadık şükür tavsiye ederim size de
Sedanur123 ececelikk33 ABC sıvı deterjan hassas ciltlere özel kullanıyorum memnunum kokusu rahatsız etmiyo çok güzel hafif bi koku var hatta kıyafeti sertleştirmiyo güzel yıkıyo önerebilirim alerji de olmadık çok şükür
Asil0622 birtutambilgi yaa bilmiyorum ki acaba makineden mi kaynaklı 🤔 ben çok memnunum mis gibi kokuyorlar 🤷