Edis07 Dilaylaa aaaaa benim esim simdi eczaneden sordu ve eczane o asiyi devlet karsiliyor aile hekimligi yapiyor almaniza gerek yok demis onemli asi demis
Edis07 mysa2 menenjet cok onemli bi asiymis ve devlet karsiliyormus. Mutlaka yaptirin internette yazin allah korusun cok kotu sonuclari varmis
mysa2 Edis07 biliyorum canım ben parasında değilim zaten öyle olsa diğerlerinde yaptırmam . Teşekkür ederim yorumun için 😊
MinnakvLiva Aselin_annesii evet menenjit ve rota, menenjite toplam 2500 3000 falan verdik galiba hatırlamıyorum, rotada ikisi 600 küsürdü
Edis07 MinnakvLiva menenjet bedava ya devlet karsiliyor saglik ocagi yapiyor siz neden para veriyorsunuz anlamadim
Edis07 MinnakvLiva ppzeynep Esim bu aksam eczaneye gitti rota asimiz vardi alacaktik memenjetinde fiyatini sor dedim ve eczaneci onu devlet karsiliyor onemli asi oldugu icin demis. Saglik ocaklari yapiyor dedi. Sizde bi sorun saglik ocaginiza
MinnakvLiva Edis07 yapmıyor canım o devletin yaptığı tek doz aşıdan bahsediyor biz tam menenjit yaptırıyoruz 4 doz 5 doz değişiyor o devletin yaptırdığı asla korumuyor menenjitten
BMol Aselin_annesii sevgili anneler özel aşıların bütün bebeklerimize ulaşmasi yani ücretsiz olması için bir anne olarak kampanya başlattım. İmzalayıp paylaşırsaniz çok sevinirim su an 11 bindeyiz. (ödeme kısmını atlayabilirsiniz otomatik çıkıyor.) https://chng.it/QWqRXw5R
Bahtszbedevi Aselin_annesii Fiyatlar sürekli değiştiği için yanıltmak istemiyorum. 2 Dozluk Rota (Rotarix 3 ve 5. Ayda), 3 Doz Menenjit(Bexero-Nimenrix 6. Ay, 8. ay), Son olarakta bugün doktorumuzun önerisi ile grip aşısı yaptırdık(1 Yaş)🙏🏻
selnylmaz Merhaba bende geçen hafta yaptırdım menenjit bexsero 960 tl verdim ve devlet menenjiti karşılamıyo arkadaşlar rutin takıp için bugun sağlık ocağo hemşiremiz aradı onunla konuştuk sağlık ocakları alıp gitseniz bile rotavirüsü vurabilir ama menenjiti vurmuyo hastanede yaptırıyosunz
1morportakal Whatornot Bebek aşıları kaçıncı ayda tamamen bitiyor peki? Aşı işi bebek için değil de benim için eziyete dönüştü resmen 🥲
Ess92 Aselin_annesii 3 hafta önce rota 1. Doz yaptırdım 750 tlydi 5. Ayında ikinci doz olacak fiyatını bilmiyorum. Özel aşılardan bir de memenjit yaptırmayı düşüyorum ama onun da fiyatını bilmiyorum