Biranne_birbebe Kızlar instagramı askıya alınıp kapanan varmı? Hesaba giriş yapıyorum kullanıcı bulunamıyor yazıyor neden böyle oluyor acaba nasıl geri açabilirim bilgisi olan varmı?
Kimeneayol Biranne_birbebe dünya genelinde bu sıkıntı yaşanıyormuş. Arkadaş sayıma baktım 6 kişi eksilmiş 🙄
Biranne_birbebe susunbebekuyuyo nasıl oldu seninki canım. Ben ilk girdim hesabınız askıya alındı. Kurtarmak için epostaya tel numarasına şifre gönderdim sonra açılmadı hiç. Giriş yapıyorum kullanıcı bulunamıyor yazıyor. Pfff neden oluyorki acaba açılırmı tekrardan?
NoThing2Lose Biranne_birbebe benimde hiç tanımadığım kişiler takibe alınmış ablamada öyle olmuş ne hikmetse aynı kişiler biri mi ele geçirdi ne yaptı istek ye gelmedi
susunbebekuyuyo Biranne_birbebe aynen bu şekilde oldu şuan giriyorum devamlı dönen bir emoji var ama yüklenmiyor
Biranne_birbebe annebenanneoldum gelir canım en kısa sürede inşallah. Bir sorun varmış açılıyormuş ama
muhendisanne1 Biranne_birbebe evet aynısı benimde oldu yaklaşık 1 saat olacak . Gerekli işlemleri yaptım ben olduğumu kanıtladım ama halen açılmadı hesabım .anlamadım bende neden oldu diye demek ki herkese olmuş çöktü falan galiba
Biranne_birbebe Kızlarrr instagram açıklama yapmış sorunun farkındayız diye. Kurcalamadan bekleyin hesaplar aktif olacakmış 🌸🌸