Brutal-Betty Kızlar elektrik desteği paraları yatmış 🤗 Aile destek paketi alan herkese çıkıyor Nasıl başvuru yapılıyor… E DEVLETTEN SOSYAL YARDIM BAŞVURU HİZMETİ elektrik yardımı çıkmış mi nasıl bakılıyor E DEVLETTEN SOSYAL YARDIM BİLGİLERİ SORGULAMA
Merveges Brutal-Betty sosyal yardım alıyorum fakat bende gözükmüyor şimdi baktım hala yok elektirik yardımı
lisansli_Mom49 Brutal-Betty Bize 216 TL çıkmış da genelde faturamız 200 TL geliyor şimdi kalan para içeride kalıp diğer ay kullanabiliyor muyuz acaba
Merveeemeeliss aktifmaya eşinini e devletine bak orda gözüküyor çıkıp çıkmayşa alakası yok sosyal yardım alan herkese veriliyor
Nil_defne Brutal-Betty Merhaba annem e de çıkmış aile destek kabul edildi yazıyor e devlette. Bundan sonra ne yapacağız acaba? Ptt den mi çekiyorsunuz . Ne kadar veriyorlar?
Oznurbercem09 Merveges merhaba bende sosyal yardıma başvurdum kabul edilmiş yazıyor ama ne yardımı ne kadar para geldiği yazmıyor detay diyorum benim kendi başvurduğum form çıkıyor nasıl bakacağım yardımcı olursanız sevinirim 😻
AhsenAhsen lisansli_Mom49 Bir şey soracağım ilk kez bu yardımı alacağım. Faturayı postaneye gidip ödememiz mi gerekiyor.
lisansli_Mom49 Brutal-Betty Kaldığımız ev güneş enerjisi var bir de kışın soba kurduğum için bşr buzdolabıyla çamaşır makinasını kullandığım için az geliyor
Merveges Brutal-Betty dediğiniz yerden bakınca bende aile desteği yazıyor sadece elektirik yazmıyor belki herkese değildir bilemedim