Funday35 Tgceee-95 3 aylıkken yaptırdım Yedigün tıp merkezi doktorumuz çok iyiydi ve ilgili çok güzel kesti ben çok memnunum kaldım
Tgceee-95 KARSIYAKALI biz 5 olcak haftaya bir an önce yaptırmak istiyorum bekledikçe kalıyor bana kalsa hiç yaptırmayacağım kıyamıyorum 🥹
KARSIYAKALI Tgceee-95 dini boyutunun dışında ben sağlıklı olduğuna inanıyorum 5 ay güzel bir ay sünnet olmak için hiç endişelenme zaten teknoloji o kadar ilerledi ki çoğu yer anestezi uygulamadan uyurken bile yapıyor korkulacak bişey yok içini ferah tut ufacık bir operasyon 💕💕
Tgceee-95 KARSIYAKALI umarım öyle olur ya biraz endişeliyim bir an önce sağlıkla yaptıralım 🫶 ben Bayraklı da Ali çiftçi diye bi doktor buldum sünnet kliniği çok karşıma çıktı ama kararsızım klinik mi hastane mi nerde yaptırsam diye
KARSIYAKALI Tgceee-95 o benimde instagram sayfama sponsorlu olarak çok düşüyor aşkım ya arayıp bilgi almak lazım bende Karşıyaka çarşıda oturuyorum yakın mıyız acaba
Funday35 Tgceee-95 2 3 günde ağrısı geçti iyleşmesi de 10 günü buldu canım ilk gün çok ağrılı geçti çok ağladı çok üzüldüm ama sonra iyiki yaptırdım dedim küçükken yapılınca iyileşme süreci daha hızlı oluyor
Tgceee-95 KARSIYAKALI gaziemirdeyim ben evet bilgi aşmak gerek ben sadece. Fiyat öğrendim tabi değişmediyse instadan yazmıştım 1-2 ay önce 1750 demişlerdi