Merhaba, benim kizim 6 aylik oldu gecen hafta, ve maalesef onu kucakta gezerek uyumaya alistirdik. Bu yuzden uykularimiz maalesef cok kisa gunduz, en fazla 30 dk bazen de hemen emzirip tekrar 10 dk daldirabiliyorum. Aslinda saat olarak bir duzen olustu ama kucakta olmasi artik buyudukce zorlanmaya basliyor. Gecelerimiz yinede cok sukur iyi gidiyor, 8 bucukta uyuyor emerek ve 12.30 gibi kendi uyaniyor acikinca, emerek uyuyor hemen. Sonra 4-5 arasi ayni sekilde uyaninca emip uyuyor boyle 6ya kadar devam ediyor. 7de uyaniyordu ama bir kac gundur 6 da emiyor ve tekrar dalamiyor uykuya. Gunduzleri de kucakta gezerek 4 uyku yapiyoruz ve saat olarak bi duzen oturdu, ilk uyku 9 gibi sonra 12, 3 ve 6 gibi kisa uykular yapiyor. Uyku arkadasi da yataginda hep ama maalesef alistiramiyorum. Hemen agzina goturuyor disleri kasindigi icin. Yatagina koysam uykusu geldiginde cok donuyor debeleniyor hic uyumayacak gibi kendiliginden. Nasil bir yol izlesem bilmiyorum ayni durumda ve bana akil verecek ve yardimci olabilecek var mi lutfen 🙏🏼