Y-A-Annesi masterana0 benimki 10 aylık olacak gotunun üstüne oturmayı sevmiyor yapmadığım şey kalmadı ben bile karşısında emeklerim belki taklit eder yapar diye çocuk her yaptığımda bana gülüyordu. 😁 Hep elinden tutup beni gezdir diyor yani benimki emeklemeden direkt yuruycek bence🥺
Mugerrr masterana0 benim bebeğim 8 aylık sürünmeye başladı 11 aylık emekledi. Emeklemeye daha da niyeti yoktu ben hep o pozisyona getirdim at gibi dıkıdık yaptırdım. Bunu arada yaptırdım sonra kendi de yapmaya başladı.
Yenianne96 Öğretemezsin canım benim bende o kadar çok uğraştım ki niye emeklemiyo niye emeklemiyo dedim durdum hep yere koydum yuvarlanıyordu o kendini hazır hissettiğinde yapıyo zaten hergün acaba bugün emekler mi diyodum çok istiyodum emeklemesini sürünüyodu yuvarlanıyordu ama dün başladı çok mutlu oldum çok hoşuma gitti yani sen öğretemezsin bol bol yere yok vakit geçirsin yerde o kendini hazır hissettiğinde yapıyo zaten doktorum öyle demişti bana ona sorduğumda kasları güçlensin yerde vakit geçirsin demişti 🌸
masterana0 Yenianne96 teşekkür ederimm kaç aylık peki. ya popişi kaldırıyor ama ellerlede gögüsü kaldırıyor ama bunları aynı anda yapmıyor sjsjdj ayaklarını çırpıyor çok gülüyorum ndnn bide emeklese
TimurS Emekleme bir gelişim göstergesi değil mis çocuk doktoru öyle demişti.Hic emeklemeden direk yürümeye başlayan bebeklerde olabilirmiş
Yenianne96 masterana0 bugün tam 7 ay 28 günlük canım benimkide öyleydi popoyu kaldırıyordu ama kollar kalkmıyordu sonra kolları da kaldırmaya başladı emekleme pozisyonuna geliyo ama atamıyodu bi anda emeklemeye başladı dün çok tatlı oluyorlar emeklerden bende çok bekledim inşallah en kısa sürede sende görürsün 😘
Erdemalp masterana0 ogretemiyorsunuz 😂 ben cok ugrastim. Neler neler yaptik. Emekleyen oyuncak falan aldim. Hic birsey yapmadi. Sonra 9 ay 15 gunluk falandi. Yerde surunuyordu gel annecim dedim bi baktim emekledi 😂😂 yani kisacasi onlar ne zaman gelisimini tamamlarss o zaman ogreniyorlar 😂
Kemalcim masterana0 öğretemiyorsun yani ben başaramadım her videoyu izledim her fizyoterapste sordum annelere tecrübelilere yok herşeyi denedim olmadı 15 aylıkta direk yürüdü şuan 18 aylık hala emekleme pozisyonundan nefret eder durmaz 😒
Haffuse Kizim 9 aylik, bu gun yeni yeni emeklemeye basladi o da bir iki yapiyor..emekliyor denmez yani… Senin yapabilecegin pek bisey yok gibi, akisina biak ya, ilgisini cekecek seyleri, biraz uzagina koy, ulasmaya cabaladikca ogrenir yavas yavas
Ruzgarinannesiii masterana0 valla kendisi istersenöğrenir ancak 10 aylıkken emekledi hiç emeklemez sanıyordum😮💨