Ravza18 Serifeavci canım bende sezeryanla doğum yaptım 1 sene önce sıtma tutar seni yeni doğum yaptığın için beni de çok tutuyodu tir tir titriyodum yorganın altına girdiğim halde üşüyodum ısınamıyodum
EvaBahar Serifeavci Mastit olabilr. Göğüslerini kontrol et kırmızılık var mı bak. Emzirdikten sonra lahana yaprağı kapat. Bolca dinlen. Bir de devam ederse mutlaka doktora git sonuçları can sıkıcı olabiliyor çünkü. Geçmiş olsun
1anne30 Serifeavci canım sirt agrini es geçme safra taşın falan var mı aman dikkat et mutlaka balık eğer olup olmadığını bilmiyosan çünkü doğum sonrası safra en büyük tehlikelerden biri kanala falan taş düşer aman valla profilimi oku istersen bu şekilde olan cok
AlyaMerveMina Serifeavci dogmdan 10 gun snra falan gece titremekten öldüm heryerım titresi eşim ustume kapaklandı dusunun okdr cok üşüdüm titredim ona bısy dıyorlar tıp dilinde onu yaşamıştım daha sonta olmadı ama aylar sonra tekrar üşüyordum ateşim vardı kanımda enfeksyon cktı
ayazasaf Serifeavci ben hala öyleyim 49 gün oldu ömrümde üşüdüğümü hissetmem Erzurumdayız tişörtle yatardım geceleri şimdi uzun kollu üstüne hırka yelek giyiyorum kan değerlerimde normal ama bulamadık çözüm
ayazasaf Terlemede hala aynı devM ediyor 3-4 kere değiştirtorum atlet düşün alt çamaşırım bile sırılsıklam oluyor. Sırt ağrın nerende ? Sırtının tam ortasında kğrek kemiklernin orda mı ?
Ddm35 Serifeavci ter ve üşüme bende de olmustu. Vücut ödem atıyomuş. Ondan oluyormuş ter. Özellikle gece uykuda çok terlerdim. İki hafta sonra baya azaldı. Bir ay sonra da tamamen geçti. Üşüme de göğsüm çok dolduğunda geliyordu. Sağınca geçiyodu. Siz de bir deneyin. Mastit olmayın.
Ayca_lina_ Serifeavci Ara ara olur canım sırt ağrım çok yorulduğum zaman ama bol bol dinlen derim, tabi canım sıkı giyiniyodum lohusasın sonuçta ufacık şeyden kapıyo insan. Ama batıl kısmına bi şey diyemicem canım herkesin kendi fikri farklı 🤷♀️
Murez Serifeavci annem lohusa sinek kanadından bile üşür der hep. O kadar hassas olunurmuş terliksiz gezmeyin. Sütte sıtma yapar
Yekyek12 Emziriyorsanız özellikle çok terliyorsunuz, sonra o üzerinizde soğuyor. Sırtınız beliniz tutuluyor 😔 benim doğum yapalı 4 ay oldu yeni yeni azaldı