Nyles2019 Kızlar neler almalıyım yarın başlıyorum ek gıdaya hangi markalar ve hangi ürünler tercih etmeliyim. İnstagram da alışveriş yaptığınız sayfa var mı acaba?
Thesra Nyles2019 Beyorganik tercih edebilirsiniz güvenle😌💜 İlk etapta bebek irmiği,yulaf unu,tan buğday unu,tarhana veya çorbalar işinizi görücektir😊
meryemmirasmombuse Nyles2019 vitma’dan aldıklarımda başlamıştım ben canım pirinç unu bebek irmiği keçiboynuzu unu üzüm özü hurma özü keçiboynuzu özü bebek muhallebi bebek tarhanası almıştım
Ebrutoprk Nyles2019 👉👉👉👉 Merhaba internet sitemizden urunlerimize ait urun aciklamalari, pisirme tarifleri, icindekiler, fiyat, raf omru gibi tum detayli bilgilere ulasabilir, Alisverisinizi de yapabilirsiniz.👍 www.vitmadogalgida.com👈👈👈
Nyles2019 Thesra çok teşekkür ederim öneriniz için ek gıda öyle karışık geliyor ki bana inşallah düzene sokabilirim.
Nyles2019 meryemmirasmombuse teşekkür ederim peki birşey soracağım kilo almasına etkisi oldu mu pirinç unu kilo aldırıyor diyorlar doğrumu acaba?
Thesra Nyles2019 Hiç merak etmeyin olay başlayana kadar sonrası kendiliğinden geliyor bir bakmışsınız kendi kendinize tarifler üretiyorsunuz🤗
meryemmirasmombuse Nyles2019 öyle söylüyorlar ama benim bebeğim yaklaşık 4 aydır hiç kilo almıyor canım en son 200 gram almıştı geri verdi onu da suan 7 aylık ve ben 5 aylıkken başlamışarsın yavaş yavaş idrar yolu enfeksiyonu olduğu için ve sürekli tekrarlıyor o yüzden kilo alımımız yok maalesef hurma keçiboynuzu özlerini kullananlarda öyle diyor ama bize etkisi olmadı henüz bebekten bebeğe değişiyor galiba zayıf çıtı pıtı olucak heralde benim minik 🤷🏻♀️
meryemmirasmombuse Aslii123 meme reddi yapmıştı en büyük belirti oydu ateş en büyük belirtisi zaten 39 39.5 idrarında kötü koku vardı koyu renk birde idrarından kan gelmişti en son raddeye gelmişti bizde çünkü doktorlar anlamamıştı başka hastaneye gitmiştik orda anlaşılmıştı