Mommyyii Kizlar eşimin bazı yaptığı yanlislardan dolayı güvenim zedelendi. Acaba onun mesajlarını okuyabilmek için bı uygulama falan var mı bildiğiniz lütfen yardimci olun
Kelebekk17 Mommyyii senin whatsappinin kodundan onun whatsappdaki kofu okutuyosun onun whatsapi sendede açılıyor canim
Kelebekk17 Mommyyii yani whatsabina giriyorsun ayarlara giriyosun isminin yaninda kod var ordan onun telefonundakini okutuyosun
NisaKubraEbrar Kelebekk17 esinin telefonundan belli olmazmi acildigi cocukparin dersleri icin tabletten baglaniyoruz benim whatsapa telefonun ekraninda isaret oluyor
Kelebekk17 Mommyyii hayir sadece kendi telefonuna yukluyosun kodu okutunca yukledigin uygulamada bu şekilde aciliyo onun whatsabi ama mesaj gelince acma o acana kadar o mesajlari okudugunda gir oku
Kelebekk17 NisaKubraEbrar bildirimi kapatmasi lazim işte bazi telefona gitmiyo ama iphone gidiyo benim android mesela benim telefonuma bildirim gelmiyodu
NisaKubraEbrar Mommyyii sen iyice bi arastir ögren öyle yap canim cünkü dedigim gibi ekranda bagli cihazlar diye yaziyor bizim hakliyken suclu duruma dusme sonra erkeklerin genel huyu zeytin yagi gibi üste cikmak
Mommyyii NisaKubraEbrar hiç sorma hicc. %100 haklıyım ama dediğin gibi hâlâ kendisini haklı çıkarmaya çalışıyor bni suçluyor 🤦