Oykummmmm Merhaba bugun iki gogsumu de sağdım toplam 90cc süt cıktı bana az gibi geldi ilk defa sağıyorum. Uzerine tarih yazip buzliga attim ne kadar durabilir orda? Ve verirken nasil vericem bebegime bilgilendirir misiniz anneler ??
Hiwarab Oykummmmm Pompaların genel sorunu bu göğsünüzü sıkarsınız elinizle gelir ama pompayla gelmez bende bu durumu yaşadım elektrikli pompa alabilirseniz tavsiye ederim. 3 ay derin dondurucuda kalabilir ve çıkardıktan sonra ılıtıp verebilirsiniz🙌🏼
Gulay95 Oykummmmm yoğun bakım doktoru ve ayrıca cocuk doktoru da bana 6 ay derin dondurucuda kalabilir dedi benim bebeğim yoğum bakımda iken fazla gelen sütleri difirize attık bilgilerinize
mcansum Oykummmmm hc ckartmazsan 6 ay kalablr.... Once ılık su kabın ıcınr koycan tam erıdıkten snra brsz sıcak suda bekleysen ılor zaten brbegin içme ısısına gore vrrrsn.
Oykummmmm Nurcin54 bebegim 2 bucuk aylik 3e gircek. Tek sagimda aldim ama ikisini de sagdim az gibi geldi bana
Nurcin54 Oykummmmm benimde 2.5 aylık tek seferde 2 göğüsten 40 Cc den fazlasını alamadım 😢 siz şükredin