ece_arel Meryembudak tavuk aldım tavuk suyu çorba Tavuklu pilav Bide kalan tavukları kızartıcam salata tamam. 😄 tavuğun enine enceğine sıyırdık
Deletedmom_21 Meryembudak bugun bizde yogurt corbasi kofte ve patates kizartmasi yapicam ustunede domates sos😂
Deletedmom_24 Meryembudak birazdan kuru fasulye Pirinç islicam akşama kuru ve pilav yanına yoğurt soğan 😋yazarken acıktım 😄
ikizannesi17 ece_arel yaa 😅😅😅 bende öyleyim tavuk varsa herşey tavuklu utanmasam salatayı da tavuklu yapcam o derece 😅😅😅
Balkizlarim Meryembudak Domates çorbası , kıymalı patates yemeği , bezelyeli bulgur pilavı , cacık sogan söğüş turşu 🌸
Mercan28 Meryembudak Tavuk suyu çorba Nohut Bulgur yapma planım var ama inşallah hayata dökebilirim 😂😂
liyosunannesi23 Meryembudak ben öğleden sonra arkadaşa oturmaya gidicem muhtemelen akşam bida yemek yemem, eşimle kızıma da kıymalı makarna 🍝
Ave-marina98 -Patlıcanlı köfte Pilav Salata -Kıymalı kabak dolması Çorba Salata -Sulu köfte Erişte Salata -Tavuk Pilav -Ispanak yemeği Makarna Balık salata Barbunya pilav cacık Et sote pilav salata